Antena Căutare

Mesajul postat de Cornel Galeș cu două zile înainte de trecerea în neființă! „Ai plecat după iubirea vieții tale, Ileana”

Cornel Galeș, fostul soț al Ileanei Ciuculete a murit duminică, 1 decembrie, într-un accident rutier provocat în Spania, țara în care acesta a locuit în ultimul an.

Mesajul postat de Cornel Galeș cu două zile înainte de trecerea în neființă! „Ai plecat după iubirea vieții tale, Ileana”
Costel Galeș

UPDATE. Un alt detaliu care a confirmat din timp vestea morții lui Galeș este activitatea sa în online. Acesta a accesat aplicația de mesagerie mobilă Whats Up ultima oară azi dimineață, la ora 02:32.

Fostul soț al interpretei de muzică populară a postat un mesaj pe rețea de socializare Facebook. Acesta a distribuit piesa celor de la Talisman- Atât de singur. Postarea sa a fost umplută de comentariilor persoanelor îndurerate.

„Uite ca te-a luat Ileana ta lângă ea acum! Parcă postarile astea au dat de înțeles că se va întâmpla ceva rău!” , „Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” , „Dumnezeu sa-l ierte ! Acum nu o sa se mai simta singur , alături de iubirea vieții lui” sau „Cu aceasta postare ți s-a făcut un semn atât de singur ,și ai plecat după iubirea vieții tale Ileana odihna veșnică.” sunt mesajele postate de internauți.

Citește și: Veste șocantă! Cornel Galeș, fostul soț al Ileanei Ciuculete, A MURIT în urma unui accident de mașină! „Din păcate, s-a confirmat”

Cornel Galeș se afla în mașină cu încă două persoane, iar acesta se afla la volan autoturismului. ”Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care erau în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune”, a declarat aceasta.

De Ziua Naţională a fost realizată cea mai mică hartă a României. Dimensiunea ei este de 65 de mii de ori mai mică decât... Liviu Dragnea, primul mesaj din închisoare. „M-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x