Antena Căutare

De ce a murit Mădălina Manole! Fratele artistei a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt: „Donați un euro pentru această cauză”

Au trecut zece ani de la moartea artistei Mădălina Manole. Fratele regretatei cântărețe a dezvăluit care este cauza decesului acesteia, de fapt.

De ce a murit Mădălina Manole! Fratele artistei a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt: „Donați un euro pentru această cauză”
Fratele artistei Mădălina Manole vrea să afle adevărul despre moartea artistei

Chiar dacă au trecut zece ani de la decesul artistei Mădălina Manole, cauza morţii fiind stabilită sinuciderea, fratele acesteia, Marian, nu are linişte şi nu crede deloc în această variantă.

Fratele Mădălinei Manole vrea să afle adevărul despre moartea artistei

Marian Manole este convins de faptul că soțul Mădălinei, Mircea Petru, are legătură cu moartea artistei și încearcă acum să demonstreze acest lucru. Acesta a dezvăluit că are deja formată o echipă de profesioniști împreună cu care urmează să încerce să afle adevărul.

El a postat un anunț pe contul lui de socializare prin care solicită ajutorul financiar al fanilor pentru a strânge bani pentru cheltuieli de judecată.

citește și: „Dacă îl prindeam, îl omoram!”. Mădălina Manole ar vârsa lacrimi amare! Ce s-a întâmplat la mormântul ei, la 10 ani de când s-a sinucis. Tatăl ei este furios!

„Bună seara, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaște! Au trecut anii și peste mine! Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei!

citește și: Mădălina Manole, imagini cutremurătoare chiar înainte de-a se sinucide! Cum arăta cântăreața | FOTO

Sunt mândru în continuare și asta nu poate să mi-o ia nimeni! Îmi scrieți aici, din ce în ce mai des, să fac ceva pentru aflarea adevărului,să fac dreptate pentru Mădălina! Cu ajutorul unor oameni, strânși în jurul acestui caz, profesioniști, asta încercăm să facem! Eu îl consider "ultimul tren"!

citește și: Cum arată astăzi fiul Mădălinei Manole?! Petru Mircea Jr. este copia fidelă a mamei sale

Spuneți că vreți să ajutați! Astea sunt mesajele voastre! Vă rog să ajutați, dacă puteți! Sunteți sute, poate mii! Alături de voi puteți strânge alți fani! Donați un leu, un euro, pentru această cauză în contul IBAN pe care am să îl las aici! Banii se vor duce către chieltuielile de judecată! Și poate către tribunalul de la Bruxelles! Dacă se vor strânge! Dacă nu, rămânem prieteni în continuare aici! Ne dam like-uri, ador, tristețe și vom asculta muzica ei în continuare!”, a scris Marian Manole, pe pagina sa oficială de Facebook.

În demersul lui, fratele Mădălinel Manole a cooptat avocaţi şi criminalişti, care au găsit multe nereguli în dosarul morții artistei și aceștia au explicat că există suficiente probe pentru redeschiderea dosarului.

Florin Salam, cele mai noi declarații de la spitalul unde este internat fratele său! Manelistul face acuzații grave!&quo... Viorica de la Clejani, mesaj controversat pentru fani! „Dacă românii ar vrea să se trateze aș face milioane de euro”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x