Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

De ce a renunțat Mihai Morar la televiziune, de fapt! Adevărul s-a aflat abia acum

Cei care urmăreau Antena Stars au putut observa faptul că, de câteva luni, Mihai Morar a dispărut de pe micile ecrane. Recent s-a aflat și care este motivul plecării sale din lumea televiziunii.

Mihai Morar a vorbit despre plecarea sa din televiziune

Mulți dintre cei care îl urmăresc pe Mihai Morar s-au întrebat care este motivul pentru care realizatorul emisiunii „Răi da` buni” nu a mai apărut în platou. Explicația a venit recent, chiar de la vedeta Antena Stars.

DE CE A RENUNȚAT MIHAI MORAR LA TELEVIZIUNE

În vârstă de 38 de ani, Mihai Morar a ales să renunțe la televiziune pentru moment, dar fanii îl pot urmări la Radio Zu. În prezent, acesta a ales să dedice mai mult timp pe partea de antreprenoriat, ocupându-se de cele două cafenele pe care le deține.

citește și: Prematurii sau eroii de câteva sute de grame! Mihai Morar, despre fetele sale: „Zâmbete închise în incubator, cutia în care recreăm în laborator viața”

Un lucru observat de fani este faptul că omul de radio a început să acorde mai multă atenție sănătății. S-a apucat de sport și parcă a întinerit. În 2020, Mihai Morar se laudă că a alergat deja 600 de kilometri și cu siguranță nu se va opri aici!

De ce a renunțat Mihai Morar la televiziune, de fapt! Adevărul s-a aflat abia acum

Mihai Morar, fost realizator de emisiuni la Antena Stars

Când fanii au început să se întrebe de ce a renunțat la televiziune, acesta a explicat faptul că aceasta nu este pentru el una dintre marile plăcerile ale vieții și că nu regretă pasul făcut.

citește și: Mihai Morar, poezie extrem de emoționantă, de "Ziua Dorului" De cine îi este dor vedetei! Versurile spun tot!

„Întotdeauna am văzut televiziunea ca pe o amantă, radioul rămâne întotdeauna sufletul meu. Am făcut televiziune dintr-un accident, nu mă văd om de televiziune și nu vreau să mă vadă lumea așa. Cu siguranță o să mai fac televiziune și o să mă întorc în televiziune, dar nu asta este miza”, a dezvăluit Mihai Morar pentru cei de la ciao.ro.

Într-o declarație recentă, Mihai Morar a dezvăluit faptul că poate acum să se bucure de mai mult timp alături de soția sa, Gabriela, și de cele trei fiice ale sale. Se pare totuși că decizia ar avea legătură și cu faptul că în lumea televiziunii, riscul de coronavirus este ridicat, vedeta alegând astfel să se protejeze pe sine și familia sa.

Iată mai jos o postare recentă a lui Mihai Morar, de pe pagina sa oficială de Facebook, în care vorbește despre micile bucurii ale vieții și depășirea limitelor:

Recomandari