Căutare Live

De ce Bianca Drăgușanu poartă mereu peruci. Perspectiva interesantă și sănătoasă din care vede lucrurile

Bianca Drăgușanu și-a obișnuit fanii cu o imagine impecabilă și pentru acest lucru, ea apelează la diverse artificii, printre care sunt și perucile.

Bianca Drăgușanu a precizat motivul pentru care poartă peruci

Instagram

Fosta asistentă Tv recunoaște faptul că apelează la peruci, însă are și un motiv bine întemeiat, după cum spune chiar ea, potrivit Libertatea.

Bianca Drăgușanu are acum un păr superb și are și planuri de a-și muta afacerea în Dubai

Apropo de lucrurile care mi-au făcut foarte bine în timp, un an de zile. Unul dintre ele este faptul că am purtat peruci și am ajutat părul să crească fără ca să trebuiască să-l vopsesc sau să-l coafez foarte des.

În ultimii 3 ani din viața mea n-am mai vopsit părul absolut deloc și l-am coafat foarte rar, iar aceste două aspecte m-au ajutat să am un păr superb.

În momentul ăsta port o tresă care se agață, se pune foarte ușor cu ajutorul unui cleștișor, deloc incomodă. Arată foarte frumos, a mărturisit Bianca Drăgușanu, potrivit sursei menționată.

Citește și:Bianca Drăgușanu și fiica sa, imagine emoționantă din jacuzzi. Ipostaza cu cele două care a înduioșat inimile prietenilor virtuali

Fosta asistentă TV știe cum să facă bani și din piatră seacă. Pe lângă faptul că a încasat 100 de mii de euro doar pentru că și-a pus imaginea în joc pentru un salon de videochat, Bianca Drăgușanu are și un business care îi merge foarte bine.

Fosta soție a lui Victor Slav dorește să-și dezvolte afacerea cu haine pe care o are aici în România și pe meleagurile arăbești, mai exact în Dubai, unde și-a cumpărat, de curând, și un apartament imens.

Citește și:Pentru ce sumă ar intra Bianca Drăgușanu în ringul MMA. Nici nu discută pe sume mici

În curând o să-mi mut și afacerea cu haine în Dubai. Am pornit niște demersuri, am niște cunoștințe și am început să mă interesez. Îmi doresc asta foarte mult și voi reuși, a conchis Bianca Drăgușanu, potrivit sursei menționată.

Alexandra Stan a apărut în cea mai provocatoare ipostază la plajă. Cât de bine a arătat și cum a atras atenția tururor... Cum a fost ajutată Iulia Vântur de către iubitul ei, Salman Khan. “El a crezut mai mult decât mine”...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x