De ce îl cheamă Chelutzu pe câinele lui Dorian Popa. Ce a povestit artistul despre prietenul său patruped

Dorian Popa are unul dintre cele mai drăguțe și inteligente animale de companie, câinele Chelutzu, însă foarte puțini știu de ce i-a pus artistul numele acesta.

De ce îl cheamă Chelutzu pe câinele lui Dorian Popa

Dorian Popa a venit în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" alături de câinele lui, Chelutzu. Acesta a adus cu el cele mai amuzante și emoționante momente petrecute lângă animalul de companie, care îi bucură sufletul în fiecare zi.

Recent, Dorian Popa și Chelutzu au ajuns în trending 5 cu noua piesă, care este defapt un colind, numit "Chelutu cu Bradutu". Acesta a strâns în doar 6 zile mai mult de un milion de vizionări și 6.000 de comentarii.

Citește și: Cum au fost surprinși Dorian Popa și iubita lui Claudia Iosif (Babs) lângă bradul de Crăciun. Ținutele lor au atras toată atenția​

De ce îl cheamă Chelutzu pe câinele lui Dorian Popa

Artistul a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut cu animalul de companie atunci când l-a adoptat, însă timpul a trecut și câinele lui este unul dintre cele mai frumoase exemplare de bulldog francez.

"Acum când văd imaginile sunt șocat, nu îmi vine să cred. Înțeleg de ce se fereau oamenii de el atunci când l-au văzut, pentru că și eu am avut mici dificultăți cu el la început, sa știi. Lumea îmi spunea că nu crede că se va vindeca, arata destul de urât ce avea, că s-ar putea să fie și contagios, dar uite-l!", a declarat Dorian Popa, mândru de evoluția și performanțele lui Chelutzu.

Cântărețul își iubește foarte mult câinele și îl răsfață de câte ori are ocazia. Acesta este posesorul unui bol de mâncare, o geaca, trei bluze și multe jucării cu care să își ocupe timpul, însă Chelutzu și Dorian sunt de nedespărțit.

Numele patrupedului a fost ales chiar de artist și l-a numit așa pentru că atunci când l-a adoptat era de-a dreptul chel, avea probleme de sănătate și arăta în cel mai neplăcut mod.

"Eu îl iubesc exact așa cum e!", a mai adaugat el.

Chelutzu a devenit cunoscut odată cu lansarea piesei "Înoată Cheluțu", care a strâns în doar 24 de ore un număr spectaculos de vizionări, peste 1,5 milioane de vizualizări pe Youtube, semn că este iubit și apreciat de un segment mare de public.

"Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum. Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit. Este foarte simplu, eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci.", a mai declarat Dorian Popa pentru Click, conform VIVA.

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Citește și: Delir pe internet! Câinele lui Dorian Popa, superstar pe YouTube! Artistul a lansat o melodie cu celebrul Cheluțu | Video​

Chelutzu și cele două pisici ale solistului au un spațiu foarte mare, care le oferă o libertate deplină.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Dorian Popa, cât și iubita lui, Claudia Iosif (Babs), își iubesc nespus de mult cele trei animale de companie, pe care le consideră ca și copii lor.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri