Antena Căutare

De ce nu a mai ținut legătura Andreea Marin cu cei doi copii adoptați. Motivul pentru care a rupt legătura cu ei

Andreea Marin a dezvăluit care a fost motivul pentru care ea nu a mai ținut legătura cu cei doi copii adoptați de ea de peste hotare. Aceasta a explicat și care era sistemul de ajutor de la distanță pentru copiii aceia.

De ce nu a mai ținut legătura Andreea Marin cu cei doi copii adoptați. Motivul pentru care a rupt legătura cu ei

Instagram

Andreea Marin a vorbit deschis despre motivul pentru care ea nu a mai păstrat legătura cu cei doi copii adoptați de ea la distanță: un băiețel din China și o fetiță din Kenya. Ambasador Național pentru UNICEF în România, Andreea Marin, a explicat cum funcționează sistemul de adopție la distanță pentru copiii nevoiași din țările nevoiașe.

Andreea Marin, despre faptul că nu a mai păstrat legătura cu cei doi copii adoptați de ea la distanță. Ce a mărturisit cu privire la acest aspect

Fosta prezentatoare tv a emisiunii „Surprize, surprize” a explicat cum a arătat sistemul de adopție la distanță prin care ea a ajutat financiar mai mult timp și de ce nu mai păstrează acum legătura.

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Marin. Lecția importantă pe care a învățat-o vedeta în ultimii ani: „Mă biciuiam foarte mult”

„Acum îți dai seama că sunt oameni mari, era cu mult timp în urmă. Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura – în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel – numai prin intermediul forului, fundației în cazul acesta, care îți facilita acest lucru. Te lăsa să îi ajuți, dar nu să – și e bine că se întâmplă așa – profiți deja de legătura cu acest copil. De fapt, tu ajutai prin donațiile tale să construiești o comunitate. Nu ajutai doar copilul în cauză, pentru că fondurile pe care noi le trimiteam, atâția părinți adoptivi, între ghilimele, din lumea largă, se adunau într-o pușculiță mare, și ei construiau întreaga comunitate. Adică, le făceau toalete, latrine odinioară, le reconstruiau sau construiau școala, ajutau întreaga comunitate să crească. Practic, dacă toată comunitatea crește, nu sunt inegalități mari între ei și au șanse să se dezvolte împreună și, mai ales, șansa la educație, care înseamnă clar deschidere către lumea largă”, a povestit Andreea Marin, potrivit unica.ro.

Andreea Marin a explicat cum funcționa acest sistem:

„Așa era sistemul gândit și e foarte bine că era așa. Pentru că dacă tu l-ai fi ajutat numai pe acel copil s-ar fi creat inegalități. (…) Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă ei primeau direct banii în mână de la tine, de la X, de la Y?! Nu se alegea mare lucru, pe când acea fundație, spre care noi direcționam acești bani, făcea un plan de dezvoltare și, cu ajutoare din toată lumea, planul de dezvoltare pentru întreaga comunitate era cu adevărat o șansă. Creșteau ca familii, se ajutau între ei, înțelegeau cu toții aceleași lucruri, aveau parte și de o educație odată cu dezvoltarea infrastructurii, exact așa cum trebuie să crească, în mod sănătos”, a completat Andreea Marin, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Citește și: Imagini rare din arhiva de familie. Andreea Marin, mesaj emoționant în memoria părinților ei: „Îngerii mei păzitori”

Andreea Marin, despre actualul ei partener: „Ne-a unit suferința”

Totodată, vedeta TV a dezvăluit și ce i-a unit pe ea și partenerul ei, care alcătuiesc în prezent un cuplu solid.

„Ne-a unit suferința fiecăruia, nu era un moment fast pentru niciunul dintre noi, viața ne-a adus astfel împreună la greu și sufletele noastre s-au deschis în mod firesc. Nu a fost dragoste la prima vedere pentru mine și mă bucur că a fost așa, pentru că am crescut împreună bazându-ne pe valori comune și pe sentimente care au crescut în timp, nu pe aparențe. De atunci până azi, am construit mult în doi.

Sunt aproape 6, într-adevăr, și cel mai frumos dar și compliment, totodată, e fiecare dimineață când ne trezim împreună și tot ce clădim umăr lângă umăr, cu dragoste”, a mai dezvăluit Andreea Marin, pentru sursa viva.ro.

Armin Nicoară și Claudia Puican, adevărul despre zvonul conform căruia tânăra ar fi gravidă. Ce au ținut să precizeze... Deea Maxer, mesaj cu subînțeles, după despărțirea de Dinu Maxer: „Dacă dormiți în același pat nu înseamnă că sunteți apr...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x