De ce poartă Regina Angliei mereu mănuși. Adevăratul motiv din spatele acestei alegeri

Te-ai întrebat vreodată de ce Regina Elisabeta a II-a a Angliei poartă întotdeauna mănuși? Se pare că motivul nu e atât de secret pe cât credem.

Te-ai întrebat vreodată de ce poartă Regina Elisabeta a Angliei mănuși mereu când iese în public?

Profimedia

Regina Elisabeta a condus monarhia britanică timp de 68 de ani, după ce a urcat pe tron în urma morții tatălui său, Regele George al IV-lea.

Se știe deja că familia regală din Marea Britanie are reguli stricte atunci când vine vorba de modul în care membrii pot fi văzuți în public, însă fanii monarhiei britanice au observat că Regina are unele obiceiuri pe care alții le-ar considera neobișnuite.

Adevăratul motiv pentru care Regina Elisabeta poartă mănuși în public

Potrivit lui Genevieve James, ce creează mănuși pentru unele dintre cele mai cunoscute persoane din lume, Regina Angliei preferă să poarte mănuși în public.

Citește și: De ce nu doarme Regina Elisabeta a Angliei în același dormitor cu soțul ei. Motivul e cel puțin bizar

”Nicio persoană în afară de Regina nu poartă mănuși tot timpul,” a declarat James pentru publicația Hello!, scrie The List.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

”Regina poartă mănuși tot timpul pentru că așa îi place și ea e Regina. Fac parte din stilul ei și ea e un simbol.”

Dincolo de preferințele sale personale privind ținutele colorate pe care le poartă în public, accesorizate cu mănuși în ton, Regina le mai poartă și dintr-un alt motiv important.

”De asemenea, poartă mănuși pentru că dă mâna cu foarte multe persoane,” a continuat James. ”Cred că îi protejează mâinile.”

”În primul rând poartă mănuși pentru că fac parte din stilul ei. Garantez că atunci când iese în public, are cu siguranță măcar o pereche în geantă în caz că le pierde.”

Mai mult, Regina nu doar că poartă mănuși tot timpul în public, dar le și refolosește cât poate de des. ”Cred că familia regală vrea să fie văzută drept economică, așa că nu aruncă banii pe genul ăsta de lucruri.”

Citește și: De ce nu a participat Regina Angliei la nunta Prințului Charles și a Camillei. Motivul din spatele deciziei sale controversate

Se pare că, în loc să își cumpere perechi de mănuși noi des, Regina Elisabeta a II-a a Angliei comandă mai multe în același timp, în jur de 20-30 de perechi, după care nu mai cumpără niciuna tot restul anului.

Ultimele știri