Antena Căutare

De ce nu a participat Regina Angliei la nunta Prințului Charles și a Camillei. Motivul din spatele deciziei sale controversate

Regina Angliei este întotdeauna cea mai așteptată prezență de la fiecare eveniment major al Familiei Regale Britanice. Totuși, Regina Elisabeta a II-a a lipsit de la nunta Prințului Charles și a Camillei, în 2005. Motivul din spatele deciziei sale controversate este uimitor.

Motivul pentru care Regina Angliei nu a participat la nunta Prințului Charles și a Camillei

profimediaimages.ro

Regina Angliei ia toate deciziile importante de la Palatul Buckingham. Niciun membru care aparține Familiei Regale nu se poate căsători în lipsa consimțământului din partea Reginei. Nunta Prințului Charles și a Camillei Parker-Bowles nu face excepție. Dacă Regina Elisabeta a II-a nu era de acord ca cei doi să își unească destinele, o simplă semnătură ar fi fost de ajuns să împiedice mariajul lor, informează thelist.com.

Prințul Charles alături de soția sa, Camilla

De ce nu a participat Regina Angliei la nunta Prințului Charles și a Camillei

profimediaimages.ro

Totuși, deși și-a dat consimțământul, Regina nu a fost prezentă la marele eveniment din viața fiului său. Absența sa a provocat numeroase speculații. S-a răspândit zvonul că aprobarea sa a fost doar una de natură formală, în realitate fiind împotriva cuplului. Baza acestor speculații a fost scandaloasa aventură a Prințului Charles și a Camillei din anii '90.

Motivul real din spatele deciziei Reginei de a lipsi de la nunta Prințului Charles

Deși cel mai la îndemână scenariu ar fi acela cum că regina a refuzat să participe la nuntă din cauza prejudiciului pe care Prințul Charles l-a adus familiei regale atunci când s-a aflat despre infidelitatea sa, nu este deloc așa. Pe baza informațiilor disponibile publicului, Regina s-a bucurat pentru fiul său, care și-a unit în cele din urmă destinul cu femeia pe care o iubește.

Prințul Charles și Camilla, alături de copiii ambilor

De ce nu a participat Regina Angliei la nunta Prințului Charles și a Camillei

profimediaimages.ro

Potrivit presei britanice, regina Elisabeta a aprobat căsătoria lui Charles și a Camillei. Ea le-a făcut o primire călduroasă după nuntă și a ținut un discurs în care s-a arătat mândră de statornicia cuplului: "Au trecut peste toate, sunt foarte mândră și le urez numai bine". Absența ei de la ceremonie nu a fost o alegere personală. În realitate, Regina Elisabeta nu a participat la nunta lui Charles și Camilla din cauza poziției sale de lider al Bisericii Angliei.

Îndatoririle Reginei au depășit obligațiile familiale. Prințul Charles și Camilla, în calitate de persoane care au divorțat, au avut parte de o ceremonie civilă, în locul unei nunți găzduite de Biserica Angliei. Biserica vede căsătoria ca pe un angajament pe viață și descurajează divorțul.

Portret de familie de la nunta Prințului Charles și a Camillei

Prințul Charles și Camilla s-au căsătorit în 2005

profimediaimages.ro

Rolul Reginei Angliei ca lider al Bisericii înseamnă că este nevoită să susțină aceste valori. Cu toate acestea, Regina a participat la nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle în 2018, chiar dacă Markle fusese căsătorită anterior. La acea vreme, majordomul regal a dezvăluit că reorientarea aparentă a priorităților Reginei se datorează divorțul faptului că Biserica a devenit mai înțelegătoare în ceea ce privește divorțul la câțiva ani după nunta lui Charles și a Camillei.

Prințul Harry și Meghan Markle salutând din trăsură persoanele care au venit să îi vadă în ziua nunții

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în 2018

profimediaimages.ro

Secretele aventurii amoroase dintre Camilla și Prințul Charles

În 1986, la 5 ani după ce s-a căsătorit cu Prințesa Diana, Prințul Charles începe o relație extraconjugală cu cea care îi va deveni soție în 2005, Camilla Parker-Bowles, potrivit townandcountrymag.com. Cei doi se întâlnesc ani la rând, iar Lady Di simțea povara unei căsnicii tot mai nefericite. Mai mult de atât, în 1989 este nevoită să o confrunte direct pe amanta soțului său.

Prințul Charles și Prințesa Diana în ziua nunții

Prințul Charles și Lady Diana Spencer s-au căsătorit în 1981

profimediaimages.ro

În cadrul unei petreceri, Prințesa Diana i-a spus Camillei: ''Știu ce se petrece între tine și Charles''. Răspunsul Camillei a fost: ''Ai tot ce ți-ai dorit vreodată. Toți bărbații din lume sunt îndrăgostiți de tine, ai doi copii frumoși. Ce ți-ai putea dori mai mult?''. ''Îmi vreau soțul înapoi'', a fost replica Prințesei de Wales.

Abia în 1996, divorțul dintre Prințul Charles și Prințesa Diana este finalizat. Anul următor, în 1997, Prințesa Diana moare într-un accident de mașină controversat.

Florin Ristei, testat pentru COVID-19!: Doi prieteni sunt pozitivi. Care e rezultatul primit... Doamnele, în culisele Revelionului lui Dan Negru. Cum au fost fotografiate Ruby și Jojo...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x