Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Delia a dat startul concertelor în aer liber! Spectacolele artistei continuă sâmbătă și duminică! |Video

Delia a deschis, seara trecută, sezonul spectacolelor în aer liber, după aproape trei luni de "amorţire" a concertelor din România.

Primul concert al verii a avut loc pe una dintre cele mai mari pajişti din Capitală. 500 de fani, numărul maxim permis în această perioadă, şi-au amintit cum e să se distreze alături de prieteni. Pentru mulţi dintrei ei nu a fost deloc o problemă că au stat la distanţă, ba chiar au fost încântaţi de noile reguli. Aşa au putut dansa fără probleme.

Delia, primele concerte după restricții! Artista va oferi fanilor trei zile consecutive de distracție în aer liber! Unde vor avea loc spectacolele, care poartă numele celei mai recente piese a vedetei, "Cum era" |Video

Dupa aproape fiecare melodie, fanii s-au ridicat de pe fotolii si au aplaudat.

Se pare ca cei prezenți la concertul Deliei nu s-au simțit deranjați de distanțarea sociala împusa, lumea prezentă s-a distrat la maximum.

Delia își lansează propria casă de producții: "Avem tot ce ne trebuie ca să facem treaba asta"

"E foarte bine ca așa avem si loc sa ne mișcăm," declarau fanii artistei, prezenți la concertul în aer liber.

"Ne-a fost dor de oameni si oamneilor le-a fost dor de noi, si a fost o chestie din pura pasiune si din dorinăța de a ne reapuca de treabă, "declara Delia, pentru Observator.

Delia, în culmea fericirii! Frumoasa artistă țopăie de bucurie! |VIDEO

La intrare fanii au primit mască de protectie, li s-a luat temperatura, iar apoi au trecut printr-un tunel dezinfectant.

Concertele Deliei continua si șâmbăta și duminică.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Observator.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro