Delia, primele concerte după restricții! Artista va oferi fanilor trei zile consecutive de distracție în aer liber! Unde vor avea loc spectacolele, care poartă numele celei mai recente piese a vedetei, "Cum era" |Video

Delia va susține trei concerte în aer liber. Spectacolele se vor desfăşura regulamentar. La iarbă verde, cu respectarea distanţării sociale.

De la 1 iunie este undă verde la concertele în aer liber, ocazie cu care Delia va susţine nu unul ci trei spectacole. Mâine, poimâine şi răspoimâine, ca să se revanşeze pentru show-ul drive-in amânat, de la finalul lui mai, din cauza restricţiilor.

Delia, în culmea fericirii! Frumoasa artistă țopăie de bucurie! |VIDEO

Dupa ce concertul drive in programat pe 31 mai la Romexpo n-a mai putut avea loc din cauza regulilor impuse de autoritati, Delia a decis schimbarea formatului si a locatiei, mutând tot conceptul in oaza de verdeată din mijlocul orasului, la VERDE STOP ARENA din Bucuresti.

Delia își lansează propria casă de producții: "Avem tot ce ne trebuie ca să facem treaba asta"

Concertele vor avea loc pe 5, 6 si 7 iunie incepând cu ora 20. Delia își așteaptă fanii in mijlocul naturii, alaturi de invitati si multe surprize plăcute în primul show al verii. Accesul se face incepand cu ora 18:00.

Este o perioadă în care distanțarea socială i-a ținut pe artiști departe de scenă și fanii lor, dar Delia le face acestora o surpriză de proporții.

Delia vrea să plece în vacanță! Care este locul unde își dorește să ajungă cât mai curând posibil! "Am un dor de ducă!"

"Sunt vremuri atipice și ne place să ne adaptăm", spune Delia, mărturisind că a simțit permanent lipsa scenei, dorul de muzică și, mai ales, apropierea de public.

Evenimentul va fi organizat respectând toate normele impuse de către autorități în această perioadă.

Urmăriți declarațiile Deliei, prezentă în platoul Observator, accesând clipul video de mai sus.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri