Căutare Live

Delia, dezvăluirea ce i-a pus fanii pe gânduri! Care este dorința ascunsă a juratei iUmor

Delia şi-a aniversat recent ziua de naştere! Toată lumea s-ar fi așteptat ca diva de la iUmor să aibă parte de o super petrecere, dar se pare că lucrurile nu au fost deloc așa!

Frumoasa jurată a emisiunii iUmor a fost surprinsă de reporterii de la Antena Stars cu un tort special și cu un buchet de flori și acesta a fost și momentul în care cântăreața a dat un super interviu, în care a făcut dezvăluiri de senzație despre ea, despre ziua de naștere, dar

„Nu mi-am serbat zilele de naștere până târziu. De obicei făceam ceva acasă, între prieteni. Mai târziu am început să ieșim în oraș, să facem ceva mai organizat. Dar penetru mine e o zi ca oricare alta, în care eu m-am născut”, a mărturisit Delia.

Am mai aflat că Delia nu s-a întrebat niciodată cum ar arăta o zi perfectă de naștere, ci mai degrabă a ales să se bucure că este bine, că trăiește și că este bine.

Delia, dezvăluirea ce i-a pus fanii pe gânduri! Care este dorința ascunsă a juratei iUmor

Care este dorința cea mai mare a Deliei?

Care este cea mai mare dorință a Deliei?

„De ziua mea îmi doresc să fiu bine, să râd mult, să fiu un om bucuros, să-mi ofer foarte mult timp. Întotdeauna există chestii pe care ți le dorești. Dar nu-mi doresc nimic material, de la un punct încoace mi se pare că prea multe lucruri sunt obositoare (...) Îmi place să mă concentrez pe mine, pe relaxarea mea, pe timpul meu”, a mai dezvăluit frumoasa artistă.

Ce alte detalii a mai dezvăluit Delia despre viața sa? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea Antena Stars!

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al optulea sezon iUmor, care va avea marea premieră sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două „Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Ce se întâmplă în dormitorul lui Donald Trump, de fapt? Cel mai păzit secret a fost dezvăluit... Maria Constantin, mamă pentru a doua oară?! Artista a dezvăluit totul...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 27 iunie – 2 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x