Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Îți mai amintești de Maistress Kennya, cea care i-a dansat provocator lui Cheloo la ”iUmor”? Uite cât de sexy a pozat tânăra și cum arată iubitul ei!

Sfârșitul lunii februarie aduce la Antena 1 premiera celui de-al optea sezon al emisiunii ”iUmor”, însă până când vei avea ocazia să te amuzi copios cu noii concurenți îți propunem să afli ce mai face celebra Maistress Kennya. 

Îți mai amintești de Maistress Kennya, cea care i-a dansat provocator lui Cheloo la ”iUmor”? Uite cât de sexy a pozat tânăra și cum arată iubitul ei!

Unul dintre cele mai inedite momente de la ”iUmor”, sezonul 7, a fost, fără îndoială, cel pregătit de Maistress Kennya, o tânără care practică BDSM-ul de zece ani și care pe scena emisiunii de la Antena 1 a ales să-i danseze lui Cheloo în poală, cu sânii la vedere, iar apoi să intre într-un duel cu nimeni altul decât Mihai Bendeac.

S-a încins atmosfera! Mistress Kennya i-a dansat lui Cheloo, cu sânii la vedere! Juratul, supărat! „E umilitor!”. Mihai Bendeac a provocat-o la un duel BDSM!

Îmbrăcată într-o ținută sexy, concurenta a încercat să-i cucerească pe jurați, însă Cheloo nu s-a arătat încântat.

”Am fost rezervă pentru Bendeac, am luat asupra mea un număr care, culmea, se îndreapta spre el! Dar mereu lumea spune Cheloo e rău, el nu participă, dar azi nu! Am zis <<Hai, arată-mi ceea ce nu știu!>>. Dar nu s-a întâmplat nimic, doar am stat pe scaun. O dată vreau să particip și eu și nu se întâmplă nimic. Este umilitor!”, a spus Cheloo.

Nici Mihai Bendeac nu a fost impresionat, care a criticat-o dur: ”Am fost rezervă pentru Bendeac, am luat asupra mea un număr care, culmea, se îndreapta spre el! Dar mereu lumea spune Cheloo e rău, el nu participă, dar azi nu! Am zis <<Hai, arată-mi ceea ce nu știu!>>. Dar nu s-a întâmplat nimic, doar am stat pe scaun. O dată vreau să particip și eu și nu se întâmplă nimic. Este umilitor!”, a spus Cheloo.

Anunțul mult așteptat a fost făcut. S-a stabilit ziua în care începe noul sezon iUmor

Deși numărul ei nu a fost spectaculos pe scena de la ”iUmor”, aceasta a cucerit inimile multor persoane, care o urmăresc pe rețelele sociale, acolo unde tânăra postează în ipostaze incitante și, de asemenea, face publice imagini cu iubitul ei, de care pare foarte îndrăgostită.

#masterjason

A post shared by Mistress Kennya (@mistresskennyaofficial) on

Rămâi cu ochii pe noi. ”iUmor” revine la Antena 1 sâmbătă, pe 22 februarie, de la ora 20:00!

Video