Delia și soțul ei au fugit de Covid în paradisul distracţiei: „Luăm barca și plecăm!” Unde se relaxează | Foto

Delia a fugit de COVID în Saint-Tropez alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, și de câțiva prieteni de familie. Două săptămâni va petrece cântăreața și trupa de șoc în locul pe care l-au ales pentru a uita de situația în care ne aflăm.

Delia și soțul ei

Oamenii din showbiz au avut, la rândul lor, de suferit din cauza pandemiei și izolării. Concertele suspendate i-au ”omorât”. Însă, după ce s-au mai relaxat cât de cât măsurile, mulți dintre ei au ”evadat”, după posibilități.

Litoralul românesc, Mamaia, Vama Veche sau Saint-Tropez în cazul Deliei Matache.

Delia și soțul ei au fugit de Covid în paradisul distracţiei: „Luăm barca și plecăm!” Unde se relaxează | Foto

Cum arată mama Mirelei Vaida. Cele două seamănă izbitor! | Foto

Două săptămâni pe care, cu siguranță, frumoasa echipă încropită, în frunte cu Delia, nu o va uita! ”Am fugit de COVID în Saint-Tropez! Miercuri, luăm barca și plecăm”, a fost mărturisirea la viteză a uneia dintre fericitele membre ale echipajului românesc din exclusivista stațiune.

Totul a început cu apartamentul de pe altă planetă, hotel Negresco, un coco chanel, ceva cu totul special. Imaginile de acolo te fac și ele să-ți iei lumea în cap. De ajuns de spus: cazi în Marea Mediterană direct din camera!

Piscina plină cu ”ispite” a ”explodat” atunci când a venit comanda românilor. Câteva tinere cu măștile pe fețe, angajate ale resortului, au apărut cu șampanile gigant, însoțite de artificii.

În aplauzele zecilor de petrecăreți, fetele au ajuns la masa unde Delia și ”armata română” campaseră. Și, nu e deloc de neglijat, una dintre ele a fluturat steagul României!

Delia și soțul ei au fugit de Covid în paradisul distracţiei: „Luăm barca și plecăm!” Unde se relaxează | Foto

Imaginea perfecțiunii! Fotografia cu care Alex Velea şi copiii săi au strâns mii de like-uri. Fanii s-au topit! | Foto

În ropotele de aplauze care au continuat, dar și cu mici chiuieli, au fost destupate sticlele, iar amețitorul vin spumant ”izvorât” de pe tărâm franțuzesc a umplut paharele! Apoi, clasica paharele sus! Veselie maximă. Asta se întâmplă la Saint-Tropez cu Delia care, cu greu, își va da seama că visul chiar a devenit realitate!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri