Delia și-a petrecut Crăciunul în costum de baie. Imaginea care a strâns aproximativ 35.000 de aprecieri

Cu mai bine de două milioane și jumătate de urmăritori doar pe pagina oficilală de Instagram, artista face furori de fiecare dată când postează o fotografie sau un videoclip. Se pare că Delia a sărbătorit Crăciunul în mod neconformist, în costum de baie.

Delia și-a petrecut Crăciunul în costum de baie. Imaginea care a strâns aproximativ 35.000 de aprecieri

Instagram/Delia

Delia nu se rezumă la o apariție simplistă, ci vrea să iasă din obișnuit într-un stil original, lucru care o face să devină atât de admirată în rândul a milioane de români. Artista devine extrem de repede centrul atenției datorită prezenței sale efervescente, dar și a felului în care își conturează look-ul. Cert e că puține femei ar avea curajul să îndrăznească atât de mult precum o face celebra cântăreață atunci când se afișează în public.

De curând, cântăreața a postat o fotografie care a atras atenția a mii de fani. Artista sărbătorește Crăciunul în costum de baie.

Vezi mai multe imagini cu Delia în GALERIA FOTO

O mai recunoști? Imagini rare cu Delia din copilărie

De curând, Delia a publicat câteva poze din intimitatea copilăriei sale. Extrem de atașată de viața de familie, Delia arată de fiecare dată că rădăcinile de unde își trage seva se află în copilărie, dar și în casa părintească. Dovadă sunt multe dintre piesele sale, printre care și "Cine m-a făcut om mare".

Citește și: Cum arătau părinții Deliei în tinerețe. Artista a publicat o poză din arhiva personală

Toată lumea știe cum arată Delia în prezent și, poate, cum arăta acum câțiva ani în urmă, însă puțini sunt aceia care știu cum era vedeta în adolescență și în copilărie. Fătă make-up, fără filtre, fără haine pompoase, ci pură simplitate!

Cum arăta Delia în primul ei videoclip, pe vremea când cânta cu Nick la N&D

În perioada anilor 1999-2003, Delia umplea săli la concertele N&D împreună cu fostul său coleg, Nick, pe numele său real Nicolae Marin.

„Publicul era mult mai entuziasmat. La primele concerte eram foarte surprinsă că vine atâta lume, mai ales că eram o trupă la început. Mă miram că lumea reacționa bine, dar credeam că totul e o joacă", a declarat Delia despre perioada în care era în clasa XI-a și începuse să cânte alături de Nick.

Hit-urile „Vino la mine” și „Nu e vina mea” au rămas în amintirea publicului și se ascultă și astăzi la petreceri.

Delia a explicat diferența dintre școala de muzică și stilul N&D

Delia a vorbit într-un interviu despre diferențele pe care le-a observat între școala de muzică în care studia și studio-ul în care se înregistrau trupele ca N&D.

„Eu veneam de la o școală de muzică unde studiam Mozart. Și am ajuns în studio unde se cântau două acorduri pe clapă - tân, tân - și gata! Era bombă, era viral! Am zis că nu pot să fac asta! Atunci gândeam mult mai complicat muzica. Eram în școală și eram formată altfel. Am văzut apoi că în muzică totul se mișcă cu alte viteze și ce place oamenilor e cu totul și cu totul altceva. Să sune simplu, catchy și să fie familiar. Aici era cheia”, a dezvăluit ea.

Ultimele știri