Demi Lovato, fotografie rară din copilărie. Cât de adorabilă era artista internațională

Demi Lovato și-a emoționat comunitatea de fani cu o serie de imagini absolut emoționante din copilărie.

Demi Lovato a împărtășit cu fanii o fotografie din copilărie

Hepta

Demi Lovato este una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume, bucurându-se de foarte multe hit-uri internaționale.

Demi Lovato, fotografie emoționantă din copilărie. Cât de adorabilă era artista

Demi Lovato a publicat o serie de imagini din copilărie, de pe vremea când era doar o fetiță mică, iar fanii au fost în delir. Artista s-a născut cu cele mai frumoase trăsături fizice. Imaginea a înduioșat pe toată lumea din mediul online.

Demi Lovato și-a emoționat toți fanii cu o fotografie din copilărie, unde nu i-a lipsit deloc zâmbetul de pe buze. Artista care a devenit cunoscută după ce a jucat în mai multe producții Disney, a împărtășit cu marea sa comunitate de fani de pe rețelele de socializare o imagine de când era o copilă și locuia alături de părinții și surorile sale.

Cântăreața și actrița nu s-a schimbat prea mult în acești ani, iar trăsăturile superbe pe care le-a moștenit de la părinți au rămas neschimbate. Vedeta internațională se bucură de un succes imens, semn că munca pe care a depus-o de-a lungul anilor acum are rezultate.

Deși a traversat o perioadă dificilă, după incidentul în care a ajuns inconștientă la spital, din cauza consumării în cantități mult prea mari a unor substanțe ilegale, Demi acum se bucură de tot ce-i oferă viața.

Artista a lansat de curând un album nou, intitulat „Dancing with the devil”, în care și-a povestit drama suferită. Aceasta are zeci de proiecte artistice în derulare, ba chiar, de curând a publicat o serie de fotografii de pe platoul de filmare, de unde a împărtășit cu fanii cele mai emoționante ipostaze.

Citește și: Drama lui Demi Lovato, despre care fanii nu au știut nimic. Cum a ajuns oarbă din cauza unei supradoze

Demi Lovato a lansat, o dată cu albumul, și un mic serial documentar despre suferințele sale, din perioada în care a fost aproape să-și piardă viața. Fanii și familia i-au fost alături la fiecare pas pe care l-a făcut pe drumul de vindecare.

Artista a dezvăluit și faptul că, de când a suferit din cauza fostului logodnic, ea se simte atrasă și de femei. Demi Lovato este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Citește și: Au devenit de la o vârstă foarte fragedă idolii adolescenților. Cât de mult s-au schimbat vedetele Disney | FOTO

Demi Lovato a suferit trei accidente vasculare cerebrale și unul cardiac

„Când eşti tânăr şi faimos este foarte greu! Ţi se spune mereu: Trebuie să fii model. Sănătatea mentală este ceva despre care ar trebui să vorbim mai mult”, a declarat Demi Lovato în cadrul serialului făcut de ea.

Vedeta a mărturisit că în iulie 2018, când a ajuns în stare gravă la spital din cauza unei supradoze medicii îi spuneau că nu mai are mult de trăit. Vedeta a suferit atunci trei accidente vasculare cerebrale și unul cardiac.

Citește și: Piesele interpretate de Demi Lovato şi Camila Cabello pe scena Grammy, milioane de accesări online

„Am avut trei accidente vasculare cerebrale și unul cardiac. Medicii mi-au spus că mai aveam de trăit între 5 și 10 minute”, a spus Demi Lovato în cadrul videoclipului de prezentare al documentarului „Dancing with the Devil”.

Demi Lovato a mărturisit că a rămas cu sechele după acea perioadă neagră din viața ei:

„Am rămas cu probleme cerebrale, încă suport consecințele. Nu conduc deoarece am momente în care nu văd clar”, a mărturisit Demi Lovato.

Documentarul care se va lansa în martie este compus din interviuri cu Demi Lovato, cu prietenii, familia, dar și cu celebrități precum Christina Aguilera sau Elton John.

Ultimele știri