Căutare Live

Denisa Răducu produce bani pentru alţii, chiar şi după moarte! Imagini nedifuzate până acum cu regretata artistă! |Video

Denisa Răducu produce bani pentru alţii, chiar şi după moarte. Au apărut imagini nedifuzate pâna acum cu artista.

Piesele regretatei Denisa Răducu continuă să aducă bani, chiar dacă artista s-a stins din viața în urmă cu câțiva ani.

Melodia lansată de soții Stegaru, în preferințele muzicale ale ascultătorilor din România! Ce mesaj le transmite Vulpița admiratorilor ei! |FOTO

Artistul Ticy cu care a colaborat Denisa a declarat pentru Antena Stars ca s-a făcut o compilatie a mai multor piese unde el cânta alături de Denisa.

"O compilație, niste imagini din mai multe piese."

Ideea aceasta i-a venit artistului în urma numeroaselor mesaje venite pe Facebook, din partea fanilor, care nu o vor uita niciodata pe Denisa si care îi asculta în continuare piesele.

Hit marca Stegaru! Vulpița și Viorel, piesă de senzație! Cum sună melodia soților de la Blăgești! „Și vulpoiul schimbă părul, ăsta este adevărul"

Artistul are si imagini încă nedifuzate cu Denisa, despre care spune ca ar fi pacat să nu fie împărtășite cu fanii regretatei artiste.

"Am lucrat foarte mult timp împreuna, am făcut mai multe albume."

Urmăriți mai multe despre acest subiect, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri