Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Melodia lansată de soții Stegaru, în preferințele muzicale ale ascultătorilor din România! Ce mesaj le transmite Vulpița admiratorilor ei! |FOTO

După ce, miercuri, soții Stegaru au lansat împreuna melodia "Câinii latră, vulpea merge", piesa se pare ca se bucură deja de succes, iar în mai puțin de 24 de ore de la lansare ocupă locul 12 în top youtube România. Cu această ocazia, Veronica Stegaru a transmis un mesaj fanilor ei.

Veronica

Mândri de melodiile lor precedente, Vulpița și Viorel, au lansat împreună o noua piesă, care se numește "Câinii latră, vulpea merge!"

Hit marca Stegaru! Vulpița și Viorel, piesă de senzație! Cum sună melodia soților de la Blăgești! „Și vulpoiul schimbă părul, ăsta este adevărul"

După ce s-au lansat în muzică, soții Stegaru din Blăgești tind spre vârful topului. După ce a lansat piesa alături de Rafaelo, piesă ce a fost numărul unu la momentul respectiv, în youtube România, se pare că Veronica s-a obisnuit să fie în top.

Vulpița și Viorel, vedete la Bârlad! Soții Stegaru, asaltați de admiratori, mai ceva ca vedetele consacrate! |Video

Așa ca, la lansarea celei mai recente melodii, alături de soțul ei, Veronica speră că vor ajunge din nou pe locul întâi. La lansare erau atâ de hotărâți ca vor ajunge, din nou, încât nimic nu-i poate descuraja.

N-ai mai văzut atâta zâmbet pe fața ei niciodată! Vulpița, în culmea fericirii la reîntâlnirea cu familia ei din Blăgești! |VIDEO

La mai puțin de 24 de ore de la lansare, piesa Vulpiței si a lui Viorel se afla pe locul 12 în youtube România, iar cei doi spera în continuatre ca vor ajunge pe locul I.

Vero și Viorel, pe buzele tuturor! Veronica Stegaru are cont de Instagram și un număr impresionant de urmăritori! Vulpița lui Vio face senzație pe internet, nu doar la televizor |FOTO

Cu această ocazie, Veronica Stegaru a transmis un mesaj fanilor ei, rugându-i pe aceștia sa acceseze melodia pentru a-i ajuta să ajunga în top pe primele poziții.

Revedere cu scandal în casa Stegaru! Vio și Vulpița, alungați cu pietre din Blăgeșți! |Video

Ocazie cu care a postat si două fotografii pe contul ei de socializare, unde reacțiile urmăritorilor nu au încetat sa apară. MIi de aprecieri a primit Vulpița, dar si sfaturi din partea celor care îi urmăresc. UNle dintre sfaturile primite de Veronica sunt legate de relația ei cu Viorel. Tânara este îndemnata sa renunțe la Viorel.

Întâlnire cu scântei! Soții Stegaru au revenit la Blăgești! Cum a decurs întâlnirea celor doi, cu mama lui Viorel! |VIDEO

Cum va evolua relația dintre cei doi soți, urmăriți zilnic, de luni pâna vineri, la Acces Direct, începând cu ora 17, la Antena 1.

Ne vedem diseară la @acces_directoficial #accesdirect

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

Recomandari