Dennis Quaid are o soție cu 39 de ani mai tânără. Cum arată Laura Savoie

Dennis Quaid a avut, de-a lungul timpului, mai multe iubite tinere. Cu una dintre ele, Laura Savoie, starul s-a și căsătorit în iunie 2020.

Dennis Quaid și Laura Savoie s-au căsătorit în iunie 2020, după un an de relație

Profimediaimages.ro

Cei doi s-au cunoscut în 2019, pe vremea când Laura era studentă, la o conferință de afaceri. A fost dragoste la prima vedere, susține starul, căruia nu-i pasă că între ei există o diferență de 39 de ani.

”Îmi place cum e ca persoană. Caracterul, inteligența și, desigur, frumusețea sa. Și felul în care privește lumea”, a spus Dennis Quaid despre actuala soție.

La doar cinci luni de la acel moment, el și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. Laura a acceptat, iar câteva săptămâni mai târziu au devenit soț și soție.

Citește și: Katy Perry, dezvăluiri neașteptate despre igiena ei personală. De ce a renunțat să se mai epileze

Nu sentimentele puternice i-a ajutat să rămână împreună, ci credința. Cel puțin asta crede Dennis, care punctează că ambii sunt devotați lui Dumnezeu: ”Încă de la început, Dumnezeu a avut multe de spus în privința relației noastre. Cred că de aici vine forța ei reală.”

Laura Savoie este cu 39 de ani mai tânără decât Dennis Quaid

Relația dintre Savoie și Quaid a evoluat rapid, dar cei doi nu au fost îngrijorați de cât de grabnic avansau lucrurile între ei. Cu toate acestea, cei din jur nu s-au putut abține să nu observe diferența de vârstă: aproape patru decenii.

Dennis este cu 39 de ani mai în vârsta decât Laura, dar nu crede că acest aspect contează în cazul lor.

”Diferența de vârstă chiar nu își face apariția. Există ceva atemporal în ceea ce ne privește. Suntem parteneri în relație și în viață. Este iubire.”, a explicat starul.

Citește și: Amanda Bynes, de nerecunoscut la 35 de ani. Cum arată și ce face după problemele cu poliția și substanțele ilegale

El a mai precizat că nu se îndrăgostește rapid și că nici nu este afectat de părerile celor care consideră că el i-ar putea fi tată.

”Nu am căutat pe cineva mai tânăr decât mine sau o anumită diferență de vârstă. Am cunoscut-o la un eveniment de afaceri și apoi relația a evoluat. Nu mă îndrăgostesc ușor. Dar nu pot lăsa ce cred câțiva oameni să controleze toate acestea”, a subliniat el, conform USA Today.

Cei doi par foarte fericiți împreună, la fel cum se declară. Deși este a patra căsnicie a lui Dennis Quaid, el este sigur că aceasta este pentru totdeauna.

”Am mai fost căsătorit de trei ori și aceasta este ultima. Știu că așa este.”, a spus el.

Dennis Quaid și Laura Savoie s-au căsătorit în secret

Chiar dacă Dennis Quaid și Laura Savoie plănuiau o nuntă fabuloasă în Hawaii, alături de cei dragi, și să se întoarcă în Statele Unite ale Americii, planurile lor au fost distruse de pandemia de coronavirus.

Citește și: Drama din viața lui Sharon Stone. Ce a dezvăluit actrița abia la vârsta de 63 de ani: ”A fost devastator”

Astfel, cuplul a luat decizia de a se căsători în iunie 2020, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Santa Barbara.

Ultimele știri