Detaliile neștiute din culisele Revelionului 2021 cu Dan Negru. Cum trebuia, de fapt, să arate momentul de la miezul nopții

Revelionul Starurilor 2021 a fost lider de audiență, însă, conform lui Dan Negru a fost cea mai grea emisiune de Anul Nou din toată cariera sa.

Revelionul Starurilor 2021 a fost lider de audiență, însă, conform lui Dan Negru a fost cea mai grea emisiune de Anul Nou din toată cariera sa

Antena 1

Situația grea prin care trecem cu toții a afectat și filmările show-ului de Anul Nou. Pentru a evita răspândirea virusului printre invitații săi, Dan Negru și vedetele prezente au fost testate pentru coronavirus.

Din păcate, câteva dintre ele nu au mai putut participa la Revelionul Starurilor 2021 din cauza rezultatelor pozitive.

Asta a dus la creșterea timpului de filmare, iar momentul de la miezul nopții le-a dat serioase bătăi de cap producătorilor.

"A fost cel mai greu Revelion pe care l-am făcut în acești 21 de ani. Din cauza pandemiei am fost nevoiți să testăm, să pregătim cu o lună înainte momentul, să păstrăm regulile sanitare. Ne-au picat niște invitați, au căzut la testele Covid. Miezul nopții cu unul din marii artiști ai României... Ne-am repliat în câteva ore și a trebuit să schimbăm tot miezul nopții. Am filmat mai mult decât de obicei. Am filmat vreo 3 zile jumătate", a povestit Dan Negru la Observator.

Cu cine a petrecut Dan Negru la Revelionul Starurilor 2021

Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflați în fața micilor ecrane, în noaptea dintre ani.

”Am filmat mai mult decât de obicei, din cauza regulilor sanitare stricte, însă considerăm că ne-am descurcat şi a ieşit un program normal, cu bucurie şi energie, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Eu v-am băgat anul trecut în anul ăsta, eu vă scot din el!”, spunea Dan Negru înainte ca show-ul din noaptea de Revelion să fie difuzat.

Revelionul lui Dan Negru, din nou lider de audiență

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 21-lea an consecutiv, a fost lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public.

Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2021, de la ora 23:05, a adunat în fața micilor ecrane 3.577.000 de români din toată țara, Antena 1 înregistrând 20.3 puncte de rating și 41.3% cota de piață.

De asemenea, minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 2.930.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara.

Cel de-al 21-lea program de Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1, difuzat în intervalul orar 22:02 – 02:00, a obținut în acest an o audiență de peste 4 ori mai mare față de principalul competitor, Pro TV, la nivelul publicului din întreaga țară si de aproape 3 ori mai mare față de următorul clasat, Romania TV.

Astfel, Antena 1 a condus în topul audiențelor la nivelul publicului din toată țara cu o medie de 14.4 puncte de rating și 31.9% cota de piață, urmată de Romania TV, cu 5.1 puncte de rating și 11.2% cota de piață, Kanal D, cu 3.4 puncte de rating si 7.6% cota de piata, Pro TV cu 3.3 puncte de rating si 7.3% cota de piata si TVR 1, cu 2.9 puncte de rating si 6.4% cota de piata.

Ultimele știri