Căutare Live

Detaliul surprinzător care nu lipsește din niciuna dintre gențile Biancăi Drăgușanu. De ce îl poartă

Mare iubitoare a genților de firmă, Bianca Drăgușanu, a dezvăluit un detaliu surprinzător. Fosta asistentă poartă mereu în geantă ceva ce o protejează, spune ea, de energiile negative.

Bianca Drăgușanu este o persoană foarte credincioasă, însă discretă la acest aspect

Instagram

Fosta soție a lui Alex Bodi nu pleacă de acasă fără a avea în geantă un plic cu tămâie. Ea se declară foarte credincioasă în Dumnezeu, însănu crede în astrologie sau alte lucruri asemănătoare.

Bianca Drăgușanu susține că ea crede doar în Dumnezeu iar pe doamna Harra o roagă să vorbească de oricine altcineva, mai puțin de ea

Fosta asistentă Tv a precizat că ea este o femeie foarte credincioasă dar este foarte discretă din acest punct de vedere și că nu crede în nimic altceva în afară de Dumnezeu.

A adus-o în discuție și pe Carmen Harra, despre care are cuvinte de laudă și respect, însă nu este încântată când aceasta își spune părerea despre ea.

Citește și:De ce Bianca Drăgușanu poartă mereu peruci. Perspectiva interesantă și sănătoasă din care vede lucrurile

Eu nu cred în previziuni, eu cred doar în Dumnezeu. Aș ruga-o să nu își mai dea cu părerea despre viața mea. Să vorbească despre cine vrea, nu despre mine. Ea e o femeie elegantă, cochetă, o admir, dar să își vadă de treaba ei, că nu mă interesează ce spune, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit Fanatik.

Citește și:Cum a slăbit Bianca Drăgușanu 20 de kilograme în câteva luni: „Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam”

Nu trebuie să fii clarvăzătoare să-ți dai seama că dacă eu mă cert cu partenerul des nu va rezista. Eu o sfătuiesc pe doamna Harra să-și îndrepte atenția spre altcineva, că viața mea e prea minunată.

De altfel, o admir și o stimez. Mi se pare că e foarte frumoasă și cochetă, dar pe mine nu mă interesează să aflu detalii despre mine. Viitorul mi-l fac eu, a mărturisit, la un moment dat, Bianca Drăgușanu, potrivit aceleiași surse.

Florin Salam, internat de urgență. Manelistul a fost trecut pe oxigen din cauza stării precare de sănătate... Claudia Pătrășcanu, un nou scandal cu tatăl copiilor ei. Motivul pentru care a cerut ordin de protecție...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x