Mara Bănică face dezvăluiri șocante despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Ce i s-a găsit în telefon: "E o filmare cu el băgat în dulap”

 

Jurnalista Mara Bănică face lumină în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Filmarea care dă toată ancheta peste cap: “E o filmare cu Răzvan băgat în dulap”

Deși moartea lui Răzvan Cioban rămâne încă sub semnul misterului, pe zi ce trece apar dovezi care fac lumină vizavi de condițiile în care creatorul de modă a murit.
Telefonul lui Răzvan Ciobanu a devenit subiect princpal de investigații atât pentru autorități, cât și pentru ipotezele create în lumea mondenă, mai ales că s-a pus problema unei crime, din cauza informațiilor compromițătoare pe care Răzvan Ciobanu le deținea împotriva unor persoane cu influență.

Mara Bănică, una dintre vedetele Antenei 1, a declarat că în telefonul lui Răzvan Ciobanu s-a găsit o filmare cu el în dulap, pe lângă alte 1.700 de videoclipuri.

Jurnalista susține că filmările au ajuns în posesia mai multor site-uri tabloide, ele fiind arhivate în acest moment de diferite instituții media.

Potrivit afirmațiilor Marei Bănică, jurnalista a primit propunerea de a cumpăra aceste înregistrări, această faptă reprezentând o infracțiune.

Citește și: S-a aflat totul! De ce nu apare ora morții lui Răzvan Ciobanu la dosar? Designerul dispăruse la ora 23

Se pare că filmările din telefonul lui Răzvan conțineau scene de amor fierbinți în care Razvan Ciobanu era protagonist: ”Sunt foarte multe, mi se pare super mega infracțiune (n.r. pentru violarea corespondenței. Sunt toate discuțiile, sunt mii și mii de discuți de pe whatsappul lui Răzvan. Eu am văzut tot. La mine a venit cu un telefon de pe care s-a accesat icloud-ul. Sunt toate conversațiile de pe mesajele, de pe whatsappul lui Răzvan, memoria lui. S-a accesat. Filmările, după cum era cadrul, sunt făcute de parteneri, dar e o filmare făcută de Răzvan într-o cameră de hotel, Răzvan fiind băgat într-un dulap. Am văzut un bărbat de culoare. Erau buletine ale unor oameni, sunt foarte mulți parteneri diferiți”, a declarat Mara Bănică la Antena 1, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Răzvan Ciobanu, secretul negru pe care nimeni nu-l știa! Ce metodă periculoasă foloseafacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI