Noi dezvăluiri despre doctorul fals, Matteo Politi. Adriana Bahmuțeanu aruncă bomba: „Are o mare problemă”

 
+2 click pentru
galerie

Italianul acuzat că a operat în mai multe clinici private din București, deşi are doar opt clase absolvite, a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară. Poliţiştii de frontieră l-au găsit într-un tren, la punctul de frontieră de la Curtici.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că doctorul fals, Matteo Politi, are grave probleme de sănătate: „Acest medic fals are probleme psihice”, a spus vedeta la Antena Stars.

Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat la Europa FM că funcţionara Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti care i-a dat codul de parafă falsului chirurg Matteo Politi spune că a făcut-o "din milă". De asemenea, conform ministrului, Politi avea şi asigurare de malpraxis. Falsul chirurg Matteo Politi, care potrivit Libertatea a operat în mai multe clinici private din România, a fost prins la Vama Curtici. Conform Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, au depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune. El a declarat marţi seară, la Xtra Night Show de la Antena 1, că nu este un fals medic, că nu fuge - dar nu vrea să spună unde e - şi că are tot dreptul de a profesa în România pentru că i-au fost recunoscute şi echivalate diplomele, în acest scop apelând la serviciile unui avocat, identificat doar prin prenumele "Laura". Cu privire la diploma în medicină obţinută de acesta la Universitatea din Priştina, şefa DSP a declarat pentru Libertatea că nu a înţeles nimic din ea şi că nu înţelege cum un funcţionar a putut da un aviz în baza acestui document. Miercuri seara, Politi a fost adus la Secţia 4 Poliţie din Bucureşti. Comisarul şef de Poliţie Ionuţ Dana a declarat, miercuri seara, că falsului chirurg Matteo Politi a fost condamnat în Italia pentru fapte asemănătoare şi că nu figurează în Tabloul medicilor din Italia. În 20 niembrie anul trecut s-a primit la poliţie o plângere pe numele acestuia pentru înşelăciune, iar din cercetări au rezultat şi posibile alte fapte. Alte plângeri nu au fost depuse la poliţie, care cercetează şi folosirea de către italian a unei alte identităţi.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI