Antena Căutare

Ce avere a strâns medicul fals Matteo Politi! Imagini cu luxul în care trăia italianul!

Matteo Politi, italianul acuzat că a operat în mai multe clinici private din București, deşi avea doar opt clase, a fost adus, miercuri seară, de către polițiști, pentru a fi audiat la Secția 4 de Poliție din Capitală.

Doctorul fals, Matteo Politi, acuzat că a operat în mai multe clinici private din București, deşi avea doar opt clase, a fost adus, miercuri seară, de către polițiști, pentru a fi audiat la Secția 4 de Poliție din Capitală.

Falsul medic avea asupra sa o geantă marca „Louis Vuitton”, care valorează 700 de euro, dar și un troller, care costă în jur de 300 de euro, conform libertatea.ro.

Geanta „Louis Vuitton”, care avea încă etichetele aplicate la Aeroportul Otopeni, atunci când medicul fals, Matteo Politi, a sosit în România pe calea aerului, a fost cărată de unul dintre anchetatori.

Timp de un an, un medicul fals de chirurgie plastică a lucrat la clinici din Bucureşti şi a operat zeci de oameni, sub un nume fals. El a ajuns să opereze fără însă a avea studii de medicină, iar sub numele de Matthew Mode, a lucrat la clinicile Monza, Euromedical, Prestige, MH Medical Group.

Potrivit sursei citate, Matthew Mode se numeşte, de fapt, Matteo Politi, un italian din Veneţia, cu doar 8 clase absolvite. În 2011, Matteo Politi a primit o sentinţă de un an şi jumătate în Italia, cu suspendare, după ce a mințit timp de mai mulţi ani că e medic și a profitat că avea acelaşi nume de familie cu al unui cardiolog cu reputaţie din Modena, respectiv Luigi Vincenzo Politi.

Accident ȘOCANT! Două persoane au murit și trei au fost rănite la Sibiu (FOTO)... Val de cutremure în România! Urmează un tsunami în Marea Neagră? Ce anunță specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x