Documentul care sugerează că Meghan Markle și Prințul Harry au mințit în interviul acordat lui Oprah

În interviul acordat lui Oprah Winfrey, Meghan Markle și Prințul Harry susțineau că s-au căsătorit cu trei zile înainte de ceremonia oficială. Totuși, certificatul de cununie sugerează că cei doi nu spun adevărul cu privire la data nunții.

Certificatul de cununie sugerează că ducii de Sussex nu spun adevărul cu privire la data nunții

Getty Images

Documentul, obținut de The Sun, confirmă faptul că formalitățile au avut loc pe 19 mai 2018, la Castelul Windsor, data când a avut loc ceremonia fastuoasă, difuzată în toată lumea.

Oficialul care a întocmit licența pentru nunta Ducelui și Ducesei de Sussex spune că Meghan Markle este ”evident confuză” în legătură cu căsătoria.

”Nu s-au căsătorit cu trei zile mai devreme în fața Arhiepiscopului de Canterbury”, a explicat Burton.

Citește și: Prinții Charles și William au luat legătura cu Harry după interviul controversat. Cum a decurs discuția mult așteptată

În interviul care a zguduit serios familia regala britanică, soția Prințului Harry spunea că s-au căsătorit în curtea lor, cu trei zile înainte de nunta fastuoasă din 19 mai 2018.

”Licența specială la întocmirea căreia am ajutat le-a permis să se căsătorească la George's Chapel din Windsor și ceea ce s-a întâmplat acolo pe 19 mai 2018 și a fost văzut de milioane de oameni din întreaga lume a fost nunta oficială recunoscută de Biserică și de lege.

Ceea ce bănuiesc că au făcut a fost să schimbe niște jurăminte simple, pe care probabil le scriseseră ei și care sunt la modă, în fața Arhiepiscopului. Sau, și mai probabil, a fost o simplă repetiție”, a mai spus funcționarul.

Citește și: Samantha, sora lui Meghan Markle, primele declarații după dezvăluirile făcute la Oprah: ”Ea și Prințul Harry vor divorța”

Ce spunea Meghan Markle despre nunta lor

Meghan Markle, în vârsta de 39 de ani, a uimit pe toată lumea când a spus că nimeni nu știa faptul că ei s-au căsătorit mai devreme. Ea a mai afirmat că cei doi l-au sunat pe Arhiepiscop și i-au cerut să-i cunune în privat, la Nottingham Cottage, casa lor de pe terenul Palatului Kensington.

”Doar noi trei”, a confirmat și Harry.

Citește și: Prințul Harry, gest emoționant pentru Prințesa Diana în plin scandal cu familia regala britanică

Dar Borton îi contrazice: ”Nu s-ar fi putut căsători la Nottingham Cottage deoarece nu este un loc autorizat și nu au fost prezenți suficienți martori. Nu te poți cununa cu doar trei persoane. Nu este o ceremonie valabilă. Orice certificat pe care îl poate avea în urma jurământului nu este unul oficial. Nunta însăși a avut loc la Capela Sf. Gheorghe în condițiile stipulate de Legea Regală a Căsătoriilor din 1772, care au fost recent modificate”.

Sursa foto: The Sun

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri