Dolly Parton a recreat coperta Playboy la 75 de ani. Cum arată acum în celebrul costum de ”iepuraș”

Dolly Parton a recreat coperta sa Playboy din anul 1978, la 75 de ani. Artista s-a îmbrăcat iar în costumul de ”iepuraș” Playboy, cu ocazia zilei de naștere a soțului său, Carl Dean.

Dolly Parton a apărut pe coperta revistei Playboy în 1978. La vârsta de 75 de ani, a recreat imaginea cu un costum de ”iepuraș”

Getty Images

Dolly Parton e una dintre cele mai cunoscute artiste country din istorie. După ce și-a făcut un renume în Statele Unite ale Americii în anii 1970, ea a continuat să aibă o carieră de succes internațională până în ziua de azi.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără Jolene, 9 to 5, I Will Always Love You și Here You Come Again. Ea a apărut și în numeroase filme de succes, precum 9 to 5, The Best Little Whorehouse in Texas și Steel Magnolias.

Dincolo de numeroasele sale proiecte, imaginea lui Parton a devenit foarte cunoscută, nu doar în industria muzicii country. Una dintre cele mai controversate apariții din cariera sa a fost coperta revistei Playboy, din 1978.

Dolly Parton a recreat coperta sa Playboy la 75 de ani, cu ocazia zilei de naștere a soțului

Dolly Parton a apărut pe coperta revistei Playboy în anul 1978. Vedeta a purtat celebrul costumaș de ”iepuraș” Playboy, cu urechi și corset de culoare neagră, accesorizate cu papion și manșete roz, cu strasuri.

Vezi cum arată coperta Playboy din 1978 a lui Dolly Parton în GALERIA FOTO

Artista a purtat din nou costumul în 2021, la 75 de ani, ca un cadou pentru soțul ei, Carl Dean, ce a împlinit 79 de ani.

Citește și: Îți mai amintești de Holly Madison, fosta iubită a lui Hugh Hefner? Cum arată și ce probleme amoroase are acum Iepurașul Playboy

Artista a filmat surpriza și a publicat video-ul pe rețelele de socializare, cu un mesaj de La mulți ani pentru soțul ei.

Dolly a purtat același costum ca în 1978, cu tot cu accesoriile roz, sclipitoare. În video, artista le-a amintit fanilor ei că a promis în trecut că va poza în Playboy la 75 de ani, scrie Daily Mail.

”Mai țineți minte când am spus în trecut că voi poza pentru revista Playboy când împlinesc 75 de ani? Ei bine, am 75 de ani și nu mai au revistă.”

”Soțul meu a adorat întotdeauna coperta originală Playboy, așa că m-am tot gândit la ceva care să-l facă fericit. Încă crede că arăt foarte bine după 57 de ani și nu am de gând să îi schimb opinia și sper că e de acord cu mine,” a continuat Dolly.

Pentru ziua soțului ei de 57 de ani, Dolly a organizat o ședință foto în care a fost îmbrăcată în faimosul costum Playboy.

În video, ea apare în continuare ca un ”iepuraș” și îi arată noua imagine lui Carl Dean. În imagini, apare doar ceafa soțului ei.

De-a lungul căsniciei lor, Carl Dean a preferat să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, și puțini știu cum arată, de fapt.

Dolly și Carl Dean s-au cunoscut în Nashville și au început o relație în 1966, când ea avea 18 ani și Dean avea 21. Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu, în Georgia.

Pe măsură ce Dolly a devenit din ce în ce mai cunoscută, Carl a insistat să stea departe de camere și atenția publicului.

”Pur și simplu nu are nicio dorință să facă parte din showbiz,” a declarat Parton în înterviul Playboy din 1978. ”Nu vrea să meargă la magazin și lumea să spună ”el e soțul lui Dolly Parton”.”

După 57 de ani împreună, se pare că relația celor doi e la fel de puternică. Dolly Parton a recreat coperta Playboy, la 75 de ani, pentru aniversarea soțului ei.

Ultimele știri