Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

"Hâtz!" Dorian Popa s-a închis în baie și nu a mai ieșit 24 de ore. Care e motivul | VIDEO

Acest weekend a fost unul inedit pentru Dorian Popa, pentru că până duminică dimineață a stat închis în baie.

Dorian Popa

Instagram/ Dorian Popa

Dorian Popa pare să fie campionul provocărilor acceptate și transmise în mediul online. Artistul de 31 de ani a dat dovadă că poate duce lucrurile la extrem. Și pe timp de pandemie, vedeta a avut de tot soiul de activități inedite. De această dată, solistul s-a închis în baie, de unde n-a mai ieșit timp de 24 de ore.

"Hâtz!" Dorian Popa  s-a închis în baie și nu a mai ieșit 24 de ore. Care e motivul | VIDEO

Dorian Popa s-a închis în baie și nu a mai ieșit 24 de ore

Dorian Popa le-a dat mari emoții fanilor săi, odată cu cel mai nou episod transmis pe vlogul său de pe YouTube.

Artistul este cunoscut pentru faptul că acceptă fel de fel de provocări, de cele mai multe ori și din partea internauților. De această dată, cântărețul a decis să se izoleze, dar în baia din propriul lui domicilui. Nu doar atât, pentru că Dorian a stat închis în respectiva încăpere pentru o zi întreagă.

Dorian Popa, implicat într-un accident rutier: "Nu știu ce au văzut ochii mei. Era punctul mort!" În ce stare se află artistul​

”Nu sunteți pregătiți de ce urmează, însă, cred că vă puți da seama. Durează 24 de ore, dar o să am timp să mă gândesc la toate. Revenim curând, duminică, la ora opt dimineața”, a transmis cunoscutul artist.

Vedeta serialului Sarcrificiul a avut la îndemână și tot soiul de jocuri, fie chiar jucării, pentru a nu se plictisi, dar a oferit un show de zile mari chiar și în acest mod. Glumeț din fire, Dorian Popa a dezvăluit și motivul pentru care vrea să stea închis 24 de ore în baie.

”Noroc că am jucăriile cu mine, că altfel înnebuneam 24 de ore în baie. Uite, cine mai are pat în baie, micul dejun la pat, adica la WC. În caz că nu ați mai văzut până acum, primul ou ochi cu cârnăciori făcute în baie. Am tot ce trebuie aici. Mai avem puțin și terminăm”, a transmis Dorian Popa.

De nerecunoscut, cât de mult s-a schimbat! Cum arăta Dorian Popa când era adolescent. Îl recunoști? | FOTO

Preț de 24 de ore, artistul a reușit să rămână închis în respectiva încăpere. Este cunoscut că vedeta și-a terminat de curând de construit și casa, pe care a amenajat-o până în cel mai mic detaliu.

Recomandari