Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dorian Popa, în culmea fericirii! A dat marea veste fanilor de pe Instagram: „Super tare”

Dorian Popa a dat o veste mare fanilor săi, chiar pe pagina sa oficială de Instagram. Mesajul a făcut senzație și zeci de mii de persoane au reacționat imediat. 

Dorian Popa, vestea momentului pentru fani, pe Instagram (sursa foto: instagram)

Artistul, pe care publicul îl poate vedea în fiecare miercuri, de la ora 22:30 în serialul „Sacrificiul” difuzat de Antena 1, și-a bucurat fanii cu o veste importantă.

După ce a înregistrat un succes uriaș cu piesa „Înoată Cheluțu”, ce în prezent are mai bine de opt milioane de vizualizări, iată că lucrurile merg din ce în ce mai bine în viața lui Dorian Popa.

citește și: Iubita lui Dorian Popa i-a pus la punct pe indiscreți! Ce răspuns le-a dat Babs! "Sunt sătulă de întrebarea asta până peste cap"

Artistul și-a terminat de amenajat casa visurilor sale și acum se poate lăuda că are și o nouă colecție de haine, lansată recent pe site-ul său oficial.

„Am lansat NOUA COLECȚIEEE”, a fost mesajul postat de Dorian Popa, pe pagina sa oficială de Instagram.

citește și: Cine e Claudia Iosif, femeia care l-a cucerit pe Dorian Popa. Cu ce se ocupă iubita artistului

Fanii pot să aibă de acum nu doar haine sau accesorii, ci și rechizite care poartă logo-ul „hatz”.

„Super tare 👏”, „Respect🔥”, „Înoată celuțu🔥🔥😍❤️, „Ador pisesa succes inainte ❤️❤️❤️”, 😍😍😍😍 sunt așa tari 💪💪”, iată doar o parte dintre numeroase comentarii pe care le-a primit artistul, pe pagina sa oficială de Instagram.

Pe Dorian Popa îl puteți vedea în fiecare zi de miercuri, de la ora 22:30, la Antena 1, în noul sezon al super serialului „Sacrificiul”.

Recomandari