Aniversare mare în familia Baniciu! Ce mesaj emoționant a transmis Ana, cu această ocazie! |Foto

Este mare aniversare în familia Baniciu. Ce mesaj a transmis Ana cu această ocazie.

Ana si Mircea Banicu

Este o zi de mare sărbătoare în familia Baniciu. Marele artist Mircea Baniciu aniversează împlinirea celor 71 de ani. Cu ocazia acestei zile, Ana, fiica artistului i-a transmis acestuia un mesaj care i-a emoționat pe admiratori până la lacrimi.

Ana Baniciu, apariție sexy și provocatoare, în noul ei videoclip! Melodia "Fac ce vreau", lansată la Neatza |Video

Ana Baniciu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară. De la tatăl său, marele maestru Mircea Baniciu a moștenit dragostea pentru muzică, dar și talentul. Ana a vorbit întotdeauna frumos despre tatăl ei, pe care îl respectă și îl iubește pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

Cu ocazia aniversării lui Mircea Baniciu, Ana a ținut să-i facă urări publice, la care să fie martori toți fanii ei. În felul acesta, artista a demostrat înca o dată intregii lumi cât de mult își iubește și apreciază tatăl.

Ana Baniciu a făcut furori la piscină! Blondina, cu posteriorul la vedere în cel mai provocator costum de baie! | FOTO

Mircea Baniciu a împlinit 71 de ani

Pe Instagram, Ana Baniciu a postat o fotografie cu el alături de un mesaj emoționant. Reacțiile fanilor au fost pe măsura așteptărilor, iar mesajul este unul extrem de emoționant pentru oricine îl citește.

"La mulți ani, tată! Te iubesc și te respect... te prețuiesc pe ține și muzică ta ... mereu! Ție îți datorez sufletul de artist și numele pe care mă străduiesc zi de zi să îl țin sus! Mulțumesc♥️", a scris Ana Baniciu în dreptul imaginii cu tatăl ei de pe Instagram.

Urările de "La mulți ani", adresate maestrului Mircea Baniciu, au curs în lanț pe contul de socializare al frumoasei artiste.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri