Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Dramele neștiute ale Zinei Dumitrescu! Și-a încercat norocul în dragoste de trei ori, iar după moartea sufletului ei pereche a încercat să se sinucidă! 

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în centrul de îngrijire în care se afla internată de ani de zile. 

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în centrul de îngrijire în care se afla internată de ani de zile.

Zina Dumitrescu a avut, fără doar și poate, o viață spectaculoasă, dar care a fost presărată și cu drame.

Romanița Iovan, reacție sfâșietoare după moartea Zinei Dumitrescu: ”Rămâi blocat la astfel de știri!”

Zina Dumitrescu, născută Zenobia Bogoș, a fost supranumită ”Mama Modei Românești”. Aceasta a lucrat ca model la Casa de Modă Venus încă din liceu, iar ulterior, pe când avea 30 de ani, ea devenea directorul acesteia. Zina Dumitrescu a lansat, de asemenea, numeroase manechine care s-au bucurat de un succes răsunător, precum Romanița Iovan, Dana Săvuică, Melek Amet ori Bianca Brad.

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu a murit în azil: ”Refuza să mănânce”

Zina Dumitresacu a cunoscut-o și pe Elena Ceaușescu pentru care a refuzat să lucreze. Despre soția lui Nicoae Ceaușescu, creatoarea de modă a mărturisit că nu avea stil și nu știa să își poarte ținutele.

Extrem de frumoasă și întotdeauna elegantă, Zina Dumitrescu a fost curtată de bărbați celebri. S-a căsătorit prima oară la doar 19 ani, cu actorul Rim Negrescu, care era mai mare cu 17 ani decât ea. Au fost împreună timp de 13 ani, iar din mariajul lor a rezultat singurul ei copil, Cătălin Negreanu. Cei doi s-au despărțit, însă, cu scandal, iar presa tabloidă spunea că actorul a fost la un pas de a o ucide în timpul unei crize de gelozie.

Zina Dumitrescu a depășit, însă, momentul și și-a refăcut viața alături de Nicolae Rădulescu, un avocat celebru. Căsnicia lor s-a terminat, însă, după 12 ani, după ce acesta a înșelat-o.

Zina Dumitrescu a decis, însă, să-și mai încerce norocul în dragoste, așa că s-a căsătorit cu profesorul universitar Costin Dumitrescu, pe care l-a cunoscut la o petrecere de sfârșit de an. Au fost împreună 22 de ani, până când acesta a murit, în 2009.

Dramele neștiute ale Zinei Dumitrescu! Și-a încercat norocul în dragoste de trei ori, iar după moartea sufletului ei pereche a încercat să se sinucidă! 

Cătălin Botezatu, dărâmat de durere după moartea Zinei Dumitrescu: ”Nu cred așa ceva! Este o veste tristă!”

Celebra creatoare de modă a fost extrem de sfâșiată de durere de pierderea soțului, motiv pentru care la scurt timp după trecerea în neființă ar fi încercat să se sinucidă. Atunci, ea a luat un pumn de pastile. A fost, însă salvată de soția lui Alin Oprea, fostul Talisman, Larisa, care a chemat salvarea. Creatoarea de modă a mai încercat să se sinucidă în iunie 2006, când a luat mai multe pastile de Diazepam și a fost internată timp de patru zile, fiind salvată atunci de fiul ei, Cătălin.

Ultima apariție a Zinei Dumitrescu la TV! Ce spunea celebra creatoare de modă: ”Nu regret nimic din ce am făcut!”

Zina Dumitrescu și-a trăit ultimele zile de viață într-un azil de lux din Ghermănești, în apropiere de București, însă viața ei spectaculoasă s-ar putea transforma cu ușurință într-un subiect de film. Zina Dumitrescu, născută Zenobia Bogoș, și-a câștigat în timp renumele de „Mama Modei Românești, a fost internată, în 2012, de fiul ei, Cătălin, într-un azil de bătrâni din apropierea Bucureștiului. Apropiații mamei Zina susțineau că aceasta ar suferi de Alzheimer.

Recomandari