Antena Căutare

Romanița Iovan, reacție sfâșietoare după moartea Zinei Dumitrescu: ”Rămâi blocat la astfel de știri!”

Moartea Zinei Dumitrescu a picat ca un trăsnet pentru oamenii apropiați acesteia. Printre ei se numără și Romanița Iovan, care era foarte apropiată de creatoarea de modă. 

Moartea Zinei Dumitrescu a picat ca un trăsnet pentru oamenii apropiați acesteia. Printre ei se numără și Romanița Iovan, care era foarte apropiată de creatoarea de modă.

Astfel, în cadrul unui interviu la Antena Stars, Romanița Iovan s-a arătat sfâșiată de durere de trecerea în neființă a celebrei creatoare de modă.

Ultima apariție a Zinei Dumitrescu la TV! Ce spunea celebra creatoare de modă: ”Nu regret nimic din ce am făcut!”

”Sunt un pic şocată. N-am urmărit astăzi ştirile, când m-ai sunat eram la volan. Am coborat acum ca să pot vorbi cu voi. Rămâi blocat la astfel de ştiri, mai ales că ne cunoşteam de peste 30 de ani. O viaţă frumoasă petrecută împreună. Acum, să vezi… să auzi că nu mai există un om deosebit, un om minunat care şi-a dedicat viaţa modei. Suntem o mână, copiii ei… Nu pentru că ne-a născut, ci pentru că am lucrat cu ea când noi eram foarte tineri. Am împărtăşit cu ea momentele de bucurie şi tristeţe. Am stat zile, nopţi, ani. Au fost cei mai frumoşi ani ai noştri. Cred că şi Cătălin îmi dă dreptate că au fost cei mai frumoşi ani ai noştrii şi că vor rămâne în sufletul nostru. Doamna Zina va rămâne o figură emblematică a modei româneşti”, a mărturisit Romaniţa Iovan, pentru Antena Stars.

Cătălin Botezatu, dărâmat de durere după moartea Zinei Dumitrescu: ”Nu cred așa ceva! Este o veste tristă!”

”Este trist şi greu de comentat ce este în sufletul unui om când simte că nu mai poate să facă ce îşi doreşte. Toate amintirile de ajută să mergi mai departe, dar te şi impiedică să-şi trăieşti ani”, a mai spus Romaniţa Iovan.

Celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu s-a stins din viață joi după-amiază, cel mai probabil în somn, în centrul de îngrijire în care se afla internată de câțiva ani.

Cătălin Botezatu, dărâmat de durere după moartea Zinei Dumitrescu: ”Nu cred așa ceva! Este o veste tristă!”... Dramele neștiute ale Zinei Dumitrescu! Și-a încercat norocul în dragoste de trei ori, iar după moartea sufletului ei per...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x