E prima dată când i se aude vocea. Filmulețul viral în care Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, vorbește și râde

Archie, fiul ducelui și ducesei de Sussex, a topit inimile internauților cu vocea sa inocentă, care a putut fi auzită în cadrul unui podcast publicat de părinții săi pe Spotify.

Archie, fiul ducelui și ducesei de Sussex, a topit inimile internauților cu vocea sa inocentă

Profimediaimages.ro & Hepta.ro

Băiețelul, care are 18 luni, spune câteva cuvinte, la îndemnul tatălui său, chiar la sfârșitul materialului. ”Poți vorbi”, îi spune Harry.

Apoi, Meghan Markle îl întreabă: ”Archie, este distractiv?”, la care micuțul răspunde: ”Distractiv”.

După acest moment, tatăl său îl încurajează să le ureze ascultătorilor un ”An Nou fericit”, spunând: ”După mine, ești gata?”.

Imitându-l pe părintele lui, care pronunță cuvântul ”fericit”, Archie repetă. Ducele spune apoi: ”Nou”, iar bebelușul răspunde: ”An Nou”.

Citește și: Drama femeii care a brodat rochiile de mireasă ale Duceselor Kate Middleton și Meghan Markle. Prin ce trece acum

Curând, cei trei au început să râdă, spre fericirea internauților care s-au putut bucura de râsul bebelușului regal.

Archie a venit pe lume în mai 2019

Pe data de 6 mai 2019, Meghan Markle l-a adus pe lume pe Archie, care a avut o greutate de 3,9 kilograme la naștere.

Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui - prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.

Atunci, Familia Regală Britanică anunța că micuțul nu va avea titlu de Alteţă Regală, prinţ sau prinţesă decât dacă va interveni regina Elizabeth, pentru că regele George V a limitat titulaturile regale în 1917.

Citește și: Detalii surprinzătoare despre membrii Familiei Regale britanice. De ce nu au voie să dea autografe

Când s-au căsătorit Meghan Markle și Prințul Harry

Prinţul Harry şi Meghan Markle și-au oficializat relația în luna mai 2018 și anunțau că vor deveni părinți pe 15 octombrie 2018, în prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă.

Fosta actriţă şi ducele de Sussex s-au mutat în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor la încpeutul lunii aprilie, pentru a aştepta venirea pe lume a copilului.

Citește și: Poze extrem de rare cu Familia Regala în lacrimi. Ipostazele în care Kate Middleton sau Prințesa Diana nu au vrut să fie surprinse

La câteva luni distanță, ei au luat decizia de a se îndepărta de Familia Regală Britanică și s-au mutat în California.

Urmărește materialul video de mai jos pentru a îi auzi vocea lui Archie:

Verifică GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Archie.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri