Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

E prima dată când li se aude vocea. Copiii Printului William cu Kate Middleton, protagoniștii unui filmuleț viral pe internet

Într-un videoclip adorabil, realizat de Kate Middleton și Printul William, cei trei micuți ai cuplului pot fi auziți, pentru prima dată, vorbind. În materialul postat de Palatul Kesington, copiii îi adresează lui David Attenborough întrebări despre natură și animale.

Prințesa Charlotte, George și Louis pot fi auziți, pentru prima dată, vorbind

Hepta.ro

La începutul clipului, Prințul George, îmbrăcat într-un tricou polo roșu, spune: ”Buna ziua, David Attenborough. Ce animal crezi că urmează să dispară?”.

După ce primește răspunsul dorit, vine rândul Prințesei Charlotte care mărturisește că e pasionată de păianjeni. ”Buna ziua, David Attenborough, îmi plac păianjenii, îți plac și tie?”.

„Iubesc păianjenii, mă bucur atât de mult că îți plac! Cred că sunt făpturi minunate. De ce oamenii sunt atât de înspăimântați de ei?”, i-a spus acesta.

Louis s-a alăturat fraților săi pentru a-l chestiona pe Sir David Attenborough și vocea mezinului a reușit să topească toate inimile, în timp ce întreabă dulce: ”Ce animal îți place?”.

”Cred că îmi plac cel mai bine maimuțele pentru că sunt atât de distractive! Pot sări peste tot și nu mușcă. Unele o fac, dar dacă ești atent, nu se va întâmpla. Sunt atât de amuzante și îmi plac mult. Atenție, nu puteți avea maimuțe în jurul casei, pentru că nu este locul potrivit pentru ele.

Locuiesc în pădure. Deci, ce poți avea acasă care să-ți placă? Ce ai alege - un cățeluș sau un pisoi? Este o întrebare foarte dificilă ... cred că aș merge pe prima variantă.”, a explicat Sir David Attenborough.

Recomandari