Ed Westwick vine la București. Anunțul apărut pe rețelele de socializare. Unde îl pot vedea fanii

Ed Westwick, celebrul actor din serialul “Gossip Girl”, vine în România. Cel care a făcut furori în rolul lui Chuck din “Gossip Girl” vine la Comic Con 2021.

Ed Westwick, celebrul actor din serialul “Gossip Girl”, vine în România. Cel care a făcut furori în rolul lui Chuck din “Gossip Girl” vine la Comic Con 2021.

Profimedia

East Europeam Comic Con 2021 va avea loc la București în luna august a acestui an. Organizatorii au fost foarte încântați să poată organiza din nou festivalul care are mii de fani în țară.

Deși regulile nu sunt încă stabilite, având în vedere că se stabilește în condiții de pandemie, “am reuşit să croim un eveniment care are un set de 6 măsuri pentru a crea un eveniment sigur şi un eveniment care poate fi organizat conform legislaţiei care urmează să fie actualizată pentru luna august 2021”, spun organizatorii Comic Con 2021.

Când și unde are loc East European Comic Con 2021

East European Comic Con 2021 va avea loc în perioada 26-29 august 2021. Primele două zile ale festivalului vor fi special dedicate participanților care vor să vadă standurile expoziționale, în timp ce următoarele două zile, 28 și 29 august, numeroși actori vor fi invitați la eveniment. Cei mai faimoși actori din filme și seriale de la Hollywood vor fi aproape de fanii lor, iar aceștia vor putea primi autografe și face poze cu idolii lor.

Comic Con 2021 se organizează în pavilioanele B1 și B2 la Romexpo, pe o suprafață de 35.000 mp, potrivit news.ro.

Ed Westwick, la Comic Con 2021

Ed Westwick, actorul care a cucerit milioane de fane cu rolul lui din serialul “Gossip Girl”, vine în România. Celebrul serial la care s-au uitat mii de tineri a apărut pe micile ecrane în 2007 și s-a încheiat în 2012. La acea vreme New York Magazine l-a numit „Best Show Ever”.

Citește și: Tinerii din înalta societate din New York vin la Happy Channel în serialul “Gossip Girl”

Faimosul actor va fi prezent pe 28 iunie, între orele 16:00-21:00, și duminică, 29 iunie, între orele 09:30-14:30.

Bieletele pentru acest eveniment sunt disponibile online. Cei norocoși care au reușit deja să-și achiziționeze bilete, trebuie să știe că fiecare sesiune permite accesul a doar 4.000 de praticipanți, iar capacitatea maximă permisă de lege va fi acoperită de echipa evenimentului.

Doritorii care, deși au bilete pentru anul acesta, nu vor putea ajunge, aceștia își pot păstra biletele pentru evenimentul ce va avea loc în 2022.

Cine e Ed Westwick

Rolul lui Cuck Bass l-a dus pe Ed pe culmile succesului. Tânărul șarmant, îmbrăcat mereu elegant, carismatic, misterios și incredibil de sexy pare că a rămas neschimbat, iar fanele cred că actorul e la fel și în viața reală, un adevărat Don Juan.

Rolul de debut al actorului a fost în filmul “Breaking and Entering”, în 2006. În 2008, el a primit un rol episodic în serialul “Californication”.

Citește și: Paul Wesley, celebrul Stefan Salvatore din "The Vampire Diaries", s-a reîntors în București. Ce a publicat pe rețelele sociale

Pasiunea lui pentru actorie nu l-a oprit să continue să se dezvolte și pe partea muzicală. El este un talent înăscut și a făcut parte din trupa The Filthy Youth, o trupă de punk formată în 2006, care fusese inspirată de Rolling Stones.

În prezent, actorul în vârstă de 33 de ani, lucrează la filmările pentru “Me, You, Madness”, în care joacă rolul lui Tyler Jones. Filmul urmează să se lanseze anul acesta.

Deși au trecut 9 ani de la serialul Gossip Girl, Edward nu pare că s-a schimbat prea mult. El continuă să meargă la sală regulat și are un fizic de invidiat, fiind dorit de multe femei. Cu câteva riduri în plus și o barbă puțin mai mare, se pare că cel care l-a interpretat pe Chuck Bass pare doar puțin mai matur.

Ultimele știri