Ce mai face și cum arată acum Chuck din "Gossip Girl". Edward Westwick continuă să facă furori

Actorul Ed Westwick, care a devenit faimos pentru rolul său din serialul care a cucerit milioane de adolescenți “Gossip Girl”, continuă să facă furori, având numeroase fane înfocate.

Actorul nu va juca in noul sezon Gossip Girl ce se va lansa anul acesta.

profimedia

Rolul lui Cuck Bass l-a dus pe Ed pe culmile succesului. Tânărul șarmant, îmbrăcat mereu elegant, carismatic, misterios și incredibil de sexy pare că a rămas neschimbat, iar fanele cred că actorul e la fel și în viața reală, un adevărat Don Juan.

Chuck Bass în “Gossip Girl”

Serialul “Gossip Girl” a apărut în 2007 și s-a terminat în 2012. Personajele principale sunt interpretate de actorii Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford și Ed Westwick. Serialul spune povestea unor adolescenți din Manhattan, ce provin din familii înstărite. Întreg serialul se învârte în jurul mai multor povești de dragoste dintre acești adolescenți, povești presărate cu intrigi și gelozii.

Printre preferații fetelor care au urmărit serialul, se afla Chuck Bass, interpretat de Ed Westwick. Faptul că serialul a câștigat popularitatea în întreaga lume i-a făcut pe producători să dorească să lanseze un nou sezon anul acesta.

Citește și: Cum arată noii actori din Gossip Girl. Imagini surprinse la filmările serialului

Noul sezon, care va debuta cu alți actori, va fi disponibil pe HBO Max. În acest nou sezon va apărea o gașcă de adolescenți ale căror povești se desfășoară concomitent cu cele ale foștilor protagoniști, arătând astfel o altă perspectivă asupra aceluiași univers.

Cariera lui Edward Westwick

Rolul de debut al actorului a fost în filmul “Breaking and Entering”, în 2006. În 2008, el a primit un rol episodic în serialul “Californication”.

Pasiunea lui pentru actorie nu l-a oprit să continue să se dezvolte și pe partea muzicală. El este un talent înăscut și a făcut parte din trupa The Filthy Youth, o trupă de punk formată în 2006, care fusese inspirată de Rolling Stones.

În prezent, actorul în vârstă de 33 de ani, lucrează la filmările pentru “Me, You, Madness”, în care joacă rolul lui Tyler Jones. Filmul urmează să se lanseze anul acesta.

Deși au trecut 9 ani de la serialul Gossip Girl, Edward nu pare că s-a schimbat prea mult. El continuă să meargă la sală regulat și are un fizic de invidiat, fiind dorit de multe femei. Cu câteva riduri în plus și o barbă puțin mai mare, se pare că cel care l-a interpretat pe Chuck Bass pare doar puțin mai matur.

Cine e iubita lui Edward Westwick

Edward și modelul Tamara Francesconi sunt împreună din toamna anului 2019 și par un cuplu fericit. Deși între 2014 și 2017, actorul a fost victima unor scandaluri și acuzații din presă pentru care nu s-au găsit dovezi, noua relație cu Tamara pare că l-a adus pe drumul cel bun.

Citește și: E considerată una din cele mai frumoase femei din showbiz. Cum arată Blake Lively din Gossip Girl când renunță la machiaj

A durat 8 luni pentru care plângerile depuse de cele 4 femei să fie investigate și nu au fost găsite dovezi. În apărarea sa, Ed a postat atunci pe Twitter un mesaj:

“Nu am forțat pe nimeni în niciun fel. Nu am violat pe nimeni”.

Actorul este complet dedicate relației sale cu frumosul model și împreună par să se bucure de o relație frumoasă. Ed postează adesea fotografii cu Tamara pe contul să de Instagram cu 8,3 milioane de urmăritori.

Ultimele știri