Căutare Live

Elizabeth Hurley, apariție incendiară pe Instagram. A pozat în costum de baie la 55 de ani

Elizabeth Hurley și-a etalat formele pe rețelele de socializare într-un costum de baie. Deși are 55 de ani, fanii vedetei susțin că încă are corpul unei femei de 20 de ani.

La 55 de ani, Hurley continuă să aibă o siluetă de invidiat, pe care a pus-o în valoare cu ajutorul unui costum de baie verde.

Costumul de baie i-a pus în evidență corpul zvelt și a fost accesorizat cu o pălărie de plaja.

Hurley a publicat și un mesaj alături de imagine: “Fotografia a fost făcută fix înainte de intrarea în carantină, în Maldive.”

Fanii nu au ezitat să își arate aprecierea pentru imaginea publicată de Elizabeth Hurley, cu mesaje despre cât de bine arată, mai ales la 55 de ani. În mai puțin de 24 de ore, imaginea a strâns aproape 120.000 de aprecieri.

Imaginea publicată de Gina Pistol după ce a anunțat că e însărcinată. Cât de mare e burtica ei de gravidă... Sharon Stone are o viață romantică “precum o glumă” la 62 de ani: “Niciodată n-am crezut că eram atât de sexy!”...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri