Emily Ratajkowski, goală înainte să nască. Imaginea care a strâns mai bine de 2 milioane de aprecieri pe rețelele sociale

Emily Ratajkowski a surprins pe toată lumea cu o serie de fotografii în care este goală, însă burtica de graviduță a atras toată atenția fanilor.

Emily Ratajkowski a surprins pe toată lumea cu o serie de fotografii în care este goală

Getty

Emily O'Hara Ratajkowski, cunoscută pe numele de Emily Ratajkowski, este un fotomodel cunoscut, însă pasiunea sa pentru actorie a ajutat-o să apară în câteva producții, precum "Andrew's Alteration", "A Year and a Day", "Gone Girl", "Entourage" și "We Are Your Friends".

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

La vârsta de 29 de ani, Emily este considerată vedeta cu cel mai frumos bust natural, iar drept dovadă stau fotografiile din mediul online, unde este foarte activă și își ține la curent prietenii din mediul online cu cele mai importante evenimente din viața sa, printre care se numără și un shooting foto cu burtica de gravidă.

Frumosul model a uimit pe toată lumea cu o serie de fotografii nud înainte să aducă pe lume primul său copil. Aceasta s-a lăsat surprinsă în cele mai incendiare ipostaze, iar părțile cele mai provocatoare ale coprului i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Cum a fost fotografiată Emily Ratajkowski înainte să nască

De curând, Emily Ratajkowski a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine ce a atras toate privirile celor 27.1 milioane de urmăritori. Aceasta s-a lăsat fotografiată goală, chiar în fața unei ferestre a casei sale din New York, însă burtica sa de graviduță a fost detaliul care a întors toate privirile.

Fotomodelul se află în ultima luna de sarcină și este pregătită să devină mamă, iar pentru a imortaliza cele mai frumoase momente din viața sa și pentru a le păstra ca o amintire, diva a decis să se fotografieze înainte de a veni pe lume minunatul său copil.

Citește și: Emily Ratajkowski a anunțat că este însărcinată. Cum arată burtica de gravidă a vedetei cu cel mai frumos bust natural

Imaginile au strâns mai bine de 2 milioane de aprecieri și o mulțime de comentarii, semn că vedeta este urmărită și îndrăgită de un număr mare de persoane ce o susțin și o laudă pentu modul în care arată.

Reacțiile pozitive ale fanilor au început să apară imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este o femeie extrem de frumoasă și că burtica de graviduță o face să arate spectaculos.

"Ești fabuloasă" sau "Ești una dintre cele mai frumoase femei de pe lume.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au ținut să îi transmită cele mai frumoase cuvinte și gânduri bune.

Emily Ratajkowski și-a anunțat sarcina prin intermediul revistei Vogue. Vedeta a apărut pe coperta digitală a celebrei publicații și i-a dedicat un poem bebelușului său, pe fundalul unui material video realizat în colaborare cu celebra actriță Lena Dunham.

Citește și: Emily Ratajkowski e celebră în întreaga lume, dar soțul ei preferă să fie discret. Cum arată bărbatul care a cucerit-o

În prezent, fotomodelul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături Sebastian Bear-McClard. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018 și își țin viața personală departe de lumina reflectoarelor.

Deși s-au cunoscut în anul 2017, Emiliy și soțul său și-au dorit să țină totul secret. Diva este o femeie fericită și împlinită, un lucru evident din postările sale zilnice de pe platformele de socializare.

Ultimele știri