Emma Roberts a devenit mamă la 29 de ani. Actrița a născut un băiat

Emma Roberts a născut primul ei copil, un băiețel care va purta numele Rhodos. 

Până în acest moment, nici Emma Roberts, nici partenerul ei nu au făcut publică informația că actrița a născut

Profimedia Images

Actrița a născut duminică, în Los Angeles, potrivit TMZ. Frumoasa blondină a anunțat abia în luna august a acestui an că este însărcinată și tot atunci, prin intermediul unei postări pe contul de Instagram a dezvăluit și sexul bebelușului.În numărul din decembrie/ianuarie al publicației Cosmopolitan, Emma Roberts a pozat cu burtica la vedere, devenind prima vedetă însărcinată care apare pe coperta revistei.Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Emma Roberts a dezvăluit în trecut că a avut mari probleme cu endometrioza, o afecțiune care din păcate le creează probleme femeilor din întreaga lume. Pentru Cosmopolitan USA, actrița a spus cu sinceritate că a crezut la un moment că nu va putea avea niciodată copii, pentru că atunci când a aflat diagnosticul, un medic i-a recomadat să-și înghețe ovulele.

Până în acest moment, nici Emma Roberts, nici partenerul ei nu au făcut publică informația că actrița a născut.

Citește și: Fetița Andreei Tonciu a crescut și e mai frumoasă ca oricand. Cum arată micuța Rebecca

Emma Roberts și Garrett Hedlund, relație frumoasă

Actrița și cântărețul Garrett Hedlund formează un cuplu de un an de zile. Cei doi au apărut pentru prima dată în public în luna martie a anului 2019, atunci când au fost surprinși de fotografi ținându-se de mână.Înainte de Garrett, actrița a format un cuplu cu actorul Evan Peters și, deși, acesta a cerut-o în căsătorie în anul 2014, iar toată lumea credea că bat clopote de nuntă.

Emma și Evans s-au despărțit atunci când toți se așteptau mai puțin, dar au rămas în relații bune, iar la mai puțin de o lună, vedeta s-a cuplat cu Garrett Hedlund.

Citește și: L-a facut tată pentru a patra oară, la 52 de ani. Cum arată blonda pe care Josh Brolin a luat-o de sotie, deși i-ar putea fi fiică

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri