Eurovision 2021. Roxen face furori peste hotare cu o ținută superbă. Cum poate fi votată

Roxen, reprezentanta României la Eurovision a impresionat nu doar prin vocea ei de excepție, dar și prin atitudine și ținuta superbă pe care a purtat-o.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision a impresionat nu doar prin vocea ei de excepție, dar și prin atitudine și ținuta superbă pe care a purtat-o.

profimedia

Chiar înainte de show, Roxen a purtat la repetiții o rochie înflorată, dar cu un croi special. În partea de sus începe ca o cămașă bej, iar de la bust în jos rochie continuă dintr-un alt material lejer, de vară, cu un imprimeu cu flori roșii.

Reprezentanta României la Eurovision va putea fi votată în această seară, de vreme ce frumoasa Roxen debutează azi, 18 mai, iar show-ul va fi transmis în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+.

Ținuta lui Roxen a fermecat publicul

Tânăra reprezentată a României la Eurovision și-a surprins fanii și a fermecat publicul cu o rochie superbă la ultimele repetiții, cu doar câteva ore înainte de semifinala Eurovision 2021.

Citește și: Eurovision 2021. Cătălina Ponor va prezenta punctajul oferit de juriul din România

„Am primit o mulţime de reacţii pozitive la outfitul pe care l-am pregătit pentru concurs. Vă mulţumesc din suflet şi vă promit că voi da totul, diseară, în faţa juriului. Ne vedem marţi, la semifinala pentru public!”, a declarat Roxen, potrivit news.ro.

Cum se votează în semifinală Eurovision 2021

Marți, 18 mai, în semifinala Eurovision 2021, spectatorii și telespectatorii vor putea vota favoritul prin SMS la numărul 1399 de până la 20 de ori de pe același număr de telefon. Numerele de telefon şi SMS şi tarifele aferente vor fi afişate în fiecare ţară televiziunea publică ce transmite concursul, dar le puteţi găsi şi online, pe portalurile tvr.ro, eurovision.tvr.ro sau pe pagina oficială facebook.com/eurovision.romania.

Un lucru important de reținut este că românii de acasă nu vor putea vota pentru Roxen, ci doar românii din străinătate. Doar votul lor va putea fi luat în calcul pentru a ajuta la calificarea României în finala Eurovision 2021. Decizia juraților va conta în proporție de 50%, în timp ce 50% va înclina balanța votul românilor din străinătate.

Cei care doresc să o susțină pe Roxen pot vota cu mesajul “13”, trimițând SM la 1399, 13 fiind numărul alocat României. De asemenea, românii din stăinătate vor putea vota și prin intermediul aplicației de pe site-ul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app.

Prima repetiție oficială pentru Eurovision 2021

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a avut duminică prima repetiţie oficială pe scena concursului de la Rotterdam. Cântăreața aduce în faţă povestea unei fete singure, care se luptă cu stările ce-i sunt controlate de mediul exterior.

Cântăreaţa Roxen şi cei cinci dansatori care completează show-ul României au urcat pentru prima dată pe scena din Rotterdam Ahoy Arena pentru a repeta „Amnesia”.

Citește și: Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a avut prima repetiție oficială pe marea scenă de la Rotterdam

„Am trecut cu bine poate cel mai dificil moment, primul contact cu scena. Sala este impresionantă, totul este la superlativ şi nu e loc de greşeală. Sunt fericită pentru că mi-a ieşit totul aşa cum îmi doream, aşa cum ne-am pregătit de la Bucureşti şi asta îmi dă încredere de aici înainte. La următoarea repetiţie vom corecta ultimele detalii,iar show-ul României va fi memorabil”, a transmis Roxen într-un comunicat, potrivit news.ro.

Roxen a avut şi prima întâlnire cu presa acreditată la eveniment: „Am reuşit să aducem pe scena Eurovision un fusion de talent, energie, culori şi emoţie, care vor deschide drum mesajului nostru spre inima fiecărui fan”, le-a spus ea jurnaliştilor.

Ultimele știri