Familia Beckham, bucurie mare când sunt împreună. Fotografii înduioșătoare cu cei patru frați. Cum arată și cu cine seamănă mezina

Victoria și David Beckham au împreună patru copii și vorbesc deseori în interviurile pe care le dau în presă despre cât de multă împlinire le aduc aceștia. Recent, familia Beckham s-a bucurat de câteva zile libere, iar pe Instagram au apărut fotografii cu cei patru copii ai celebrului cuplu. Uite cât de mare a crescut mezina soților Beckham.

Familia Beckham se bucură de câteva zile împreună. Victoria Beckham a postat câteva fotografii cu cei patru copii

Profimedia/Getty

Victoria și David Beckham își iubesc copiii până la cer și înapoi, așa cum au declarat de nenumărate ori. Se mândresc cu toți patru și sunt bucuroși de tot ceea ce înseamnă familia lor. Ca să arate încă o dată acest lucru lumii întregi, Victoria Beckham, în vârstă de 47 de ani, și-a fotografiat copiii – pe Brooklyn (22 de ani), Romeo (18 ani), Cruz (16 ani) și mezina Harper Seven (9 ani) când se bucurau împreună de câteva zile libere pline de soare, potrivit Daily Mail.

Citește și: Vor fi David și Victoria Beckman bunici? Ce a postat fiul lor, Romeo, pe internet i-a făcut pe fani să creadă că va deveni tată

Într-una dintre poze, cei patru frați stau unii lângă alții și își țin mâinile pe după gât. Iar pentru că mama lor este o mare iubitoare și creatoare de modă, băieții sunt și asortați: poartă ochelari de soare, sunt îmbrăcați în tricouri albe și pantaloni scurți, și stau desculți, cu picioarele în apă. Zâmbitoare, micuța Harper este lângă ei, îmbrăcată într-o rochie înflorată. Pare că se simte protejată de frații mai mari.

Într-o altă fotografie, fetița apare singură și zâmbește ștrengărește, îmbrăcată într-o salopetă galbenă și în tricou alb.

Iar în prima fotografie apar doar băieții, care sunt așezați în rând, de la cel mai mare la cel mai mic, la distanță unul de celălalt. Atitudinea lor spune totul. Parcă acolo vezi cel mai bine cât de tare seamănă toți trei cu tatăl lor, David Beckham.

Citește și: David Beckham a împlinit 46 de ani. Imagine rară din adolescență cu fostul fotbalist

La descrierea galeriei foto, Victoria Beckham a scris: „Amintiri însorite pentru acest weekend prelungit. Frații păstrează distanțarea fizică. Și Harper Seven cea dulce. Vă iubesc pe toți!”.

David Beckham se pregătește să devină socru. Brooklyn Beckham se va căsători

Fiul cel mare al lui David Beckham în vârstă de 22 de ani, Brooklyn, se va căsători cu o actriță de la Hollywood, Nicola Peltz, care este cu patru ani mai mare decât Brooklyn. Cei doi obișnuiesc deseori să își lase comentarii pe Instagram în care își spun cât de tare se iubesc unul pe celălalt.

Logodna dintre cei Brooklyn și Nicola a fost anunțată când aceștia aveau opt luni de relație. Pe atunci, Brooklyn a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu el și Nicola, făcută chiar de surioara lui, Harper. Inelul de logodnă pe care Nicola l-a primit a costat 40.000 de euro, iar nunta cea mare va avea loc anul acesta.

Ultimele știri