Vor fi David și Victoria Beckman bunici? Ce a postat fiul lor, Romeo, pe internet i-a făcut pe fani să creadă că va deveni tată

Romeo Beckham și iubita sa, Mia Regan, au ajuns în atenția tuturor după ce au postat pe Instagram mai multe imagini în care abdomenul tinerei era mai proeminent.

Romeo Beckham și iubita sa, Mia Regan, au ajuns în atenția tuturor după ce au postat pe Instagram mai multe imagini în care abdomenul tinerei era mai proeminent

Getty Images

Cei doi, care formează un cuplu de doi ani, au urcat pe internet două selfie-urile în oglindă, care îi arată foarte îndrăgostiți și tandri.

În imagini, abdomenul Miei și-a dezvăluit abdomenul care pare destul de pronunțat, având în vedere dimensiunile ei de model. În dreapta fetei apare Romeo, care o ține strâns în brațe.

”Ești însărcinată?”, ”Felicitări, Romeo, văd că este însărcinată”, au scris câțiva dintre cei care le urmăresc activitatea pe rețeaua socială.

Citește și: David Beckham a împlinit 46 de ani. Imagine rară din adolescență cu fostul fotbalist

Alții s-au grăbit să complimenteze cuplul, lăsând comentarii cu flăcări și inimioare. Cu toate acestea, cei doi nu au comentat în niciun fel imaginile postate.

La scurt timp, aceștia au încărcat noi fotografii, fără să infirme ori să confirme speculațiile fanilor.

Romeo Beckham și Mia sunt împreună de doi ani

Romeo Beckham și Mia au fost văzuți pentru prima dată împreună în septembrie 2019, la afterparty-ul care a avut loc după show-ului Victoria's SS20. La acel moment, Victoria i-a invitat pe cei apropiați la o cină după spectacolul său impresionant, iar adolescenții au fost filmați în timp ce se îndreptau împreună spre locație.

În perioada pandemiei, cei doi au fost nevoiți să stea separați, însă când restricțiile s-au relaxat, Mia și Romeo au locuit împreună la reședința familiei Beckham.

Spre deosebire de tatăl său, David Beckham, Romeo este pasionat de modeling, la fel ca iubita sa.

Citește și: Fotografia cu Victoria Beckham din copilărie îi surprinde pe fani. Faimoasa creatoare de modă împlinește 47 de ani

Cum a devenit cunoscut David Beckham

David Robert Joseph Beckham OBE, cunoscut pe numele de David Beckham, s-a născut în Leytonstone, în partea de est a Londrei. El este fiul lui Ted Beckham și al Sandrei West și a moștenit pasiunea pentru fotbal și dragoste pentru Manchester United de la părinții lui.

În anul 1986, David Beckham a fost mascota lui Manchester United la un meci împotriva lui West Ham United, iar la vârsta de 13 ani s-a înscris la școala lui Manchester United și a semnat un contract cu juniorii clubului, în 1991.

Fostul fotbalist a fost împrumutat la Preston North End timp de o lună în sezonul 1994-1995 pentru a căpăta experiență și a jucat în prima echipă a lui Manchester United pentru prima oară în Premier League, în data de 2 aprilie 1995, într-o remiză nulă cu Leeds United.

Citește și: Romeo Beckham este copia fidelă a tatălui său celebru, David Beckham. Are 18 ani și este deja model

Ultimele știri