Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Ce apariție! Fiica Andreei Marin a devenit o domnișoară superbă! Cum arată acum Violeta

Surpriză imensă pentru fanii celebrei Andreea Marin, după ce aceasta a postat recent fotografii în care apare alături de fiica sa în vârstă de 14 ani, pe nume Violeta!

Cum arată Violeta, fiica Andreei Marin

Chiar dacă am putea spune că „zâna surprizelor” a avut parte și de căsnicii eșuate, bucuria pe care i-o oferă fiica sa este una constantă.

CUM ARATĂ ACUM VIOLETA, FIICA CELEBREI ANDREEA MARIN

Din relația cu Ștefan Bănică Jr. A luat naștere Violeta, în urmă cu 14 ani. Cu niște ochi albaștri ca de zână, copila s-a transformat peste noapte parcă într-o adevărată tânără extrem de frumoasă, cu trăsături delicate.

CITEȘTE ȘI: Bomba momentului! Andreea Marin, din nou mamă! Vedeta a recunoscut totul: „Pe cale naturală”

Andreea Marin s-a pozat alături de fiica sa și a postat colajul de poze pa pagina sa oficială de Facebook, spre marea bucurie a fanilor! Fotografiile au adunat mai bine de șaizeci de mii de like-uri și numeroase comentarii!

„2 Violete. O singură dragoste. Infinită”, a fost mesajul ce a însoțit colajul de fotografii cu Andreea Marin și fiica sa în vârstă de 14 ani, Violeta.

Cele două s-au pozat într-o ipostază relaxată, în pat, bucurându-se cel mai probabil de un moment special pe care au dorit să-l imortalizeze.

CITEȘTE ȘI: Iubitul Andreei Marin, surprins într-o ipostază inedită. Ce face Adrian Brâncoveanu atunci când crede că nu este văzut de nimeni

Poza demonstrează încă o data faptul că Andreea Marin chiar este o mamă model, dacă reușește să își facă selfie-uri cu fiica sa ajunsă la vârsta adolescenței!

CÂȚI COPII ARE ANDREEA MARIN, DE FAPT

Andreea Marin pare că și-a găsit fericirea în brațele noului său iubit și vedeta a dezvăluit faptul că nu exclude ideea de-a deveni iar mamă! Totuși, câți copii are „zâna surprizelor”, de fapt?

CITEȘTE ȘI: Cum arată fiul cel mic al lui Ștefan Bănică? Lavinia Pîrva a făcut publică prima imagine cu Alexandru, la aniversarea de 1 an

Vedeta este mai fericită ca niciodată de când trăiește o superbă poveste de iubire cu iubitul său, Adrian Brâncoveanu, cel care este consulul României în Libia.

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru presă faptul că Violeta și noul partener de viață al Andreei Marin se înțeleg de minune.

Surprinzător este faptul că vedeta a făcut o declarație recentă prin care a recunoscut faptul că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Se pare că dorința este susținută atât de Violeta, cât și de noul iubit al vedetei.

În trecut, Andreea Marin a adoptat la distanță o fețiță din Niger și un băiat din China, pe care îi sprijină financiar. Cei doi au depășit vârsta majoratului, în prezent.

Recomandari