Fiica Mirelei Vaida a împlinit 6 ani. Cum arată acum Carla și cât de mult seamănă cu mama ei

Mirela Vaida se mândrește cu o fiică superbă, care împlinește frumoasa vârstă de 6 ani. Micuța este de o frumusețe rară și seamănă cu mama ei.

Mirela Vaida se mândrește cu o fiică superbă, care împlinește frumoasa vârstă de 6 ani

Instagram

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV, însă foarte puțini știu cum arată micuța sa și ce vârsta are.

Sâmbăta această este foarte importantă pentru vedetă, pentru că în familia sa este cea mai mare sărbătoare. Micuța ei, Carla, împlinește 6 anișori, iar pregătirile au început încă de vineri de dimineață.

Frumoasa prezentatoare TV este în culmea fericirii, iar acest lucru este evident din ultima imagine pe care a publicat-o în mediul online alături cu fiica sa.

Carla, fiica Mirelei Vaida, împlinește 6 ani

Mirela Vaida a postat pe contul oficial de Instagram încă de vineri de dimineață o imagine care a înduioșat inima fanilor, alături de una dintre cele mai importante ființe din viața ei, care îi aduce mereu zâmbetul pe buze și fericirea în suflet.

Se pare că prezentatoare de la "Acces Direct" se pregătește să îi ofere fiicei sale care împlinește 6 ani o aniversare de vis. Aceasta a început pregătirile încă de vineri de dimineață și și-a ținut prietenii virtuali la curent cu toate noutățile din viața ei.

Vedeta i-a surprins pe cei 543.000 de urmăritori cu imaginea alături de Carla, care a strâns mai bine de 16.000 de aprecieri și o mulțime de urări din partea celor care și-au dorit să îi transmită cele mai frumoase gânduri. Cele două s-au fotografiat într-o ipostază de-a dreptul minunată, iar asemănarea dintre ele este izbitoare.

Citește și: Mirela Vaida, cu umerii dezgoliți în platoul Acces Direct. Cum s-a afișat prezentatoarea TV la final de săptămână

Un lucru este clar, micuța Carla a moștenit frumusețea mamei sale, printre care și cele mai superbe trăsături ale feței.

Pe lângă imaginea care i-a lăsat pe fanii cu gura căscată, Mirela Vaida a adăugat și o descriere emoționantă ce a îmuiat inima publicului.

"Bună dimineața! 😊 Noi ne-am trezit cu noaptea în cap!😅 Ne-am ales hăinuțele pentru gradiniță, am pregătit lista de cumpărături! E o zi foarte importantă!! E ziua dinaintea zilei de naștere a Carlei! 😂 Mâine, prințesa noastră împlinește 6 ani! 🎂🎉 E agitație mare, zbucium, emoții! Cine are fetiță de aceeași vârstă știe câte pretenții și cerințe presupune acest lucru! În noul meu vlog din bio ⬆️, câteva detalii! 🥰😁 Va îmbrățișez! ❤️🙏💝 #mirelavaida #home #anniversary #myprincess👑 #6yearsold #birthday #party #family #momof3 #tvhost #carla", a spus prezentatoarea TV, vizibil emoționată și mândră de fiica sa.

Reacțiile pozitive ale fanilor au apărut imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi ureze cele mai frumoase gânduri micuței Carla și să le mărturisească că sunt foarte frumoase.

Citește și: Mirela Vaida, ținută primăvăratică în emisiunea Acces Direct. Tocurile amețitoare pe care le-a încălțat prezentatoarea

"Bună dimineața! Sunteți două prințese! La mulți ani, Carla!" sau "Sunteți foarte frumoase!", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care o urmăresc și o apreciază pe Mirela Vaida.

Superba prezentatoare TV se mândrește cu o fiică de o frumusețe rară, drept dovadă stau imaginile pe care le publică pe rețelele sociale.

Ultimele știri