Live acumObservator 19
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Filmări interzise cardiacilor cu Daniela Crudu! Cum s-a afișat bruneta, după ce a fost mutilată de iubit și ce detaliu a încercat să ascundă?

Daniela Crudu, dans lasciv la două săptămâni după ce a fost bătută cu sălbăticie de fostul iubit.

Filmări interzise cardiacilor cu Daniela Crudu

Daniela Crudu a postat mai multe înregistrări video pe rețele sociale. Fosta asistentă tv s-a filmat în timp ce proba câteva rochii foarte provocatoare. Mândră din cale-afară de corpul de zeiţă pe care îl posedă, Daniela Crudu a început să danseze lasciv în articolele vestimentare, momente pe care le-a fimat, dar fără să îşi arate faţa, scrie Antena Stars.

În prezent, Daniela Crudu se recuperează în apartamentul tatălui ei din București. Recent, vedeta a spus că se simte bine după ce a fost agresată de iubit.

Daniela Crudu i-a impus o condiție iubitului ei, pentru o întâlnire! Bărbatul nici nu a vrut să audă! Ce i-a cerut

„Bine, foarte bine (mă simt, n.r.). Bine (am trecut de incident, n.r.), după cum se vede. Asta nu pot să vă spun (motivul ce a declanșat cearta dintre ea și iubit, n.r.). Nu (o să depun plângere, n.r.)”, a spus Daniel Crudu, potrivit Spynews.

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineaţa, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Ea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Universitar, unde medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-facial.

„Dacă o băteam, nu mai ieșea din spital”. Iubitul Danielei Crudu, mărturisiri șocante! Ce i-a transmis fostei asistente TV?

Recomandari