Căutare Live

Cele mai bune filme care au apărut in 2020. Pelicule pe care trebuie să le vezi

Deși nu a fost un an grozav, în 2020 industria filmului a făcut în continuare spectacol. Cele mai bune filme care au apărut în 2020 au continuat povești deja celebre sau au adus în fața fanilor staruri noi, proaspăt descoperite. Există o serie de pelicule lansate în 2020 pe care trebuie neapărat să le vezi.

Cele mai bune filme care au apărut in 2020

profimediaimages.ro

Anul 2020 vine cu cele mai mari surprize din industria filmului. Iubitorii filmului se bucură de apariția unor producții care mai de care mai interesante, de la acțiune până la horror și comedie. Așadar, fanii pot urmări cele mai tari filme, indiferent de gen.

Cele mai bune filme din 2020

Iată topul celor mai bune filme care au apărut în 2020, potrivit editorial.rottentomatoes.com. Poți face astăzi acel maraton de filme de pe lista ta cu lucruri de făcut o dată în viață.

Family Romance, LLC

O poveste impresionantă despre dragoste și familie. Yuichi Ishii este angajat să fie presupusul tată dispărut al lui Mahiro, un băiat în vârstă de 12 ani. Ipostaza îl va pune în dificultate pe bărbat, care se va simți tot mai atașat de Mahiro.

Black Box

După ce suferă un accident de mașină în urma căruia își pierde memoria, Nolan Wright, interpretat de Mamoudou Athie, este supus unui experiment. Experimentul îl va ajuta să își redescopere identitatea.

The Wreched

Vei fi martorul unei povești de-a dreptul terifiante. După divorțul părinților, Ben, un adolescent rebel, este trimis să locuiască împreună cu tatăl său pe timp de vară. Ce nu știe este că va fi nevoit să se confrunte cu puterile malefice ale unei vrăjitoare.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

The Lodge

''The Lodge'' este filmul horror care te va face să simți frica până în măduva oaselor. Povestea gândită atât de ingenios prezintă viața celor doi frați, Laura Hall și Aidan Hall, după ce mama lor se sinucide. Tatăl lor îi duce în vacanță în locuința iubitei sale. Însă acolo nu au parte de liniște. Casa ascunde blestemul unui trecut înfricoșător.

Mulan

Mulan, cu Liu Yifei și Jet Li în rolurile principale, este o poveste emoționantă despre dragoste, familie și curaj. Tânăra Mulan se sacrifică și merge în armată în locul tatălui său, dezghizată în bărbat. În plin război, calitățile sale de războinic o vor face să câștige respectul celorlalți.

To All the Boys: P.S. I Still Love You

Lara Jean este tot mai îndrăgostită de iubitul său, Peter. Însă unul dintre destinatarii celebrelor sale scrisori de dragoste își face apariția și îi pune relația în pericol.

The Other Lamb

Cu un scenariu creat de poloneza Małgorzata Szumowska, ''The Other Lamb'' spune povestea unei tinere care se naște într-un cult de femei, condus de un singur bărbat. Pe măsură ce crește, Selah, personajul interpretat de Raffey Cassidy, începe să pună la îndoială practicile neobișnuite ale liderului său.

The Gentleman

Mickey Pearson (Matthew McConaughey) este un gangster cu stil în filmul ''The Gentleman'', unde comedia se combină perfect cu acțiunea. Alte staruri care fac parte din distribuție sunt Hugh Grant, Henry Golding și Colin Farrell. Pearson este liderul unei rețele colosale de marijuana în Londra.

12 Hour Shift

O asistentă medicală împreună cu vărul său se implică în jocul murdar dictat de un grup de criminali. Pentru că are acces la toate bazele spitalului unde lucrează, i se cere să omoare pacienți pentru a le lua organele. Colega de tură încearcă să pună capăt operațiunii ucigașe, punându-și viața în pericol.

Military Wives

În lipsa partenerilor lor, plecați în misiuni periculoase în Afganistan, un grup de femei dă naștere unui proiect inedit. Ele formează un cor, care ulterior devine un fenomen global. Filmul este adaptat după povestea reală a unor soții de militari, care își alină dorul prin muzică.

The Rental

Două cupluri tinere merg împreună în vacanță într-o casă de vis, situată la marginea unui lac, însă niciunul dintre ei nu bănuiește ce urmează să li se întâmple. Pe parcursul șederii, descoperă mai multe camere de luat vederi ascunse în diverse obiecte din locuință și încep să aibă suspiciuni legate de bărbatul care i-a găzduit. Weekend-ul perfect la care visau se transformă în cel mai negru coșmar.

Summerland

Acțiunea are loc în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Scriitoarea Alice primește sarcina de a avea grijă de un băiat provenit din Londra, pe nume Frank. Deși la început nu tolerează ideea de a fi mamă, Alice ajunge să să se atașeze de Frank și să învețe de la el lecții importante despre sensul dragostei și al vieții.

Bad Boys For Life

Răzbunarea își spune cuvântul în cel de-al treilea film al seriei ''Bad Boys''. Detectivii Mike Lowery (Will Smith) și Marcus Burnett (Martin Lawrence) își iau încă o dată în serios rolul de băieți răi. Cei doi fac echipă din nou într-o misiune periculoasă, aceea de a pune mâinile pe Armando, criminalul care a încercat să îl ucidă pe Mike Lowery.

The True Adventures of Wolfboy

Filmul ‘’The True Adventures of Wolfboy’’ este un basm modern. Un tânăr acoperit de păr nu poate duce o viață normală. El regăsește speranța după ce o întâlnește pe ea.

Eternal Beauty

Jane este o femeie care se confruntă cu un diagnostic dur: schizofrenie. Totuși, pentru oricine există speranță. În final, Jane ajunge să descopere dragostea în locuri nebănuite.

Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri