Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Finul lui Mihai Constantinescu vine cu ultimele vești despre starea de sănătate reală a cântărețului: "Nu s-au mai întâmplat alte stopuri şi nici moarte cerebrală"

Keo, finul lui Mihai Constantinescu face lumină vizavi de starea de sănătate a artistului: "Rugămintea familiei este ca lumea să se liniştească un pic şi să nu mai abereze"

Ultima oră! Keo, finul lui Mihai Constantinescu face lumină vizavi de starea de sănătate a artistului: "Rugămintea familiei este ca lumea să se liniştească un pic şi să nu mai abereze"

"Au trecut 10 minute până a venit salvarea. El este într-o stare stabilă. Nu s-au mai întâmplat alte stopuri şi nici moarte cerebrală. Toate informaţiile au fost false. El este stabilizat, într-adevăr, situaţia este gravă, pentru că a stat cu creierul neoxigenat câteva minute, dar rugămintea familiei este ca lumea să se liniştească un pic şi să nu mai abereze. Trebuie să gândim pozitiv”, a declarat Keo pentru sursa menționată".

Vă reamintim că starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat luni seară, când a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, unde a suferit la interval de câteva ore două stopuri-cardiace.

Potrivit declarațiilor soției lui, a fost nevoie de 10 minute ca să vină salvarea, după ce l-a găsit pe artist fără suflare, a dezvăluit, marți, cântărețul Adrian Daminescu.

La emisiunea „Răi da Buni”, bunul lui prieten, Adrian Daminescu, a oferit cele mai recente informații de la terapie intensivă.

Când soția mea mi-a spus că a făcut un infarct sever și că era de mână cu Simona și a trebuit să aștepte 10 minute până a venit salvarea să-l resusciteze... Dacă într-adevăr au fost 10 minute, știi bine ce se întâmplă după atâta vreme fără oxigenare a creierului. Gabi (n.r. Cotabiță) a stat 4-5 minute. Acum, nu știu cu Mihai cum o să se întâmple. El e și micuț și firav, dar nu mai are vârsta lui Gabi. Nu știu. Mi-e gândul numai la Simona. Trăiește niște momente... Nu, nu mi-e bine. (...) Sunt foarte îngrijorat, atâta tot”, a spus Adrian Daminescu, la emisiunea moderată de Mihai Morar.

Citește și: Detalii de ultimă oră despre Mihai Constantinescu! Declarația unui apropiat care a intrat în salonul luiCu puțin timp înainte de a trece prin aceste clipe dramatice, artistul a acordat un interviu, în care mărturisea că este conștient de faptul că problemele de sănătate pe care le are necesită tratament pe termen lung, dar abia așteaptă să ajungă acasă, ca să iasă la plimbare.

Problemele de sănătate ale lui Mihai Constantinescu nu sunt de ieri, de azi, iar înainte de a suferi stopurile cardiace, acesta a mai fost internat în spital. Ba mai mult, în cadrul interviului de la Antena Stars, el mărturisea că abia așteaptă să fie externat, pentru a se bucura de primăvară și de plimbările în parc.

"Adevărul este că afecţiunea pe care o am necesită un tratament de mai lungă durată şi deocamdată trebuie să mai rămân două săptămâni în spital, unde sunt îngrijit extraordinar de bine şi mulţumesc tuturor celor care au grijă de mine. Celor care ne ascultă în momentul acesta le doresc să fie fericiţi şi să se bucure de primăvara aceasta frumoasă la fel cum mă bucur şi eu, şi ştiu că atunci când voi pleca de aici, voi fi un om foarte sănătos. Abia aştept să merg, să mă plimb prin ţară pentru că asta e tot ce îmi doresc.", a declarat Mihai Constantinescu pentru Antena Stars.