Detalii tulburătoare despre Mihai Constantinescu! Cât timp a așteptat soția lui să vină salvarea. „După atâta vreme fără oxigenare a creierului…”

 

Soția lui Mihai Constantinescu ar fi așteptat 10 minute ca să vină salvarea, după ce l-a găsit pe artist fără suflare, a dezvăluit, marți, cântărețul Adrian Daminescu.

Mihai Constantinescu este în continuare la Spitalul Floreasca, în comă. El ar fi făcut un al treilea stop cardio-respirator, în mai puţin de 24 de ore.

La emisiunea „Răi da Buni”, bunul lui prieten, Adrian Daminescu, a oferit cele mai recente informații de la terapie intensivă.

„Când soția mea mi-a spus că a făcut un infarct sever și că era de mână cu Simona și a trebuit să aștepte 10 minute până a venit salvarea să-l resusciteze... Dacă într-adevăr au fost 10 minute, știi bine ce se întâmplă după atâta vreme fără oxigenare a creierului. Gabi (n.r. Cotabiță) a stat 4-5 minute. Acum, nu știu cu Mihai cum o să se întâmple. El e și micuț și firav, dar nu mai are vârsta lui Gabi. Nu știu. Mi-e gândul numai la Simona. Trăiește niște momente... Nu, nu mi-e bine. (...) Sunt foarte îngrijorat, atâta tot”, a spus Adrian Daminescu, la emisiunea moderată de Mihai Morar.

De 11 ani, Mihai Constantinescu avea probleme cardiace. În 2009, artistul a suferit o intervenţie chirurgicală la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară din Târgu Mureş, iar în 2017 a fost operat din nou. I-a fost pus diagnosticul de stenoză aortică - o îngustare a valvei aortice îi bloca fluxul de sânge, de la inimă spre corp.  

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe