Detalii tulburătoare despre Mihai Constantinescu! Cât timp a așteptat soția lui să vină salvarea. „După atâta vreme fără oxigenare a creierului…”

 

Soția lui Mihai Constantinescu ar fi așteptat 10 minute ca să vină salvarea, după ce l-a găsit pe artist fără suflare, a dezvăluit, marți, cântărețul Adrian Daminescu.

Mihai Constantinescu este în continuare la Spitalul Floreasca, în comă. El ar fi făcut un al treilea stop cardio-respirator, în mai puţin de 24 de ore.

La emisiunea „Răi da Buni”, bunul lui prieten, Adrian Daminescu, a oferit cele mai recente informații de la terapie intensivă.

„Când soția mea mi-a spus că a făcut un infarct sever și că era de mână cu Simona și a trebuit să aștepte 10 minute până a venit salvarea să-l resusciteze... Dacă într-adevăr au fost 10 minute, știi bine ce se întâmplă după atâta vreme fără oxigenare a creierului. Gabi (n.r. Cotabiță) a stat 4-5 minute. Acum, nu știu cu Mihai cum o să se întâmple. El e și micuț și firav, dar nu mai are vârsta lui Gabi. Nu știu. Mi-e gândul numai la Simona. Trăiește niște momente... Nu, nu mi-e bine. (...) Sunt foarte îngrijorat, atâta tot”, a spus Adrian Daminescu, la emisiunea moderată de Mihai Morar.

De 11 ani, Mihai Constantinescu avea probleme cardiace. În 2009, artistul a suferit o intervenţie chirurgicală la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară din Târgu Mureş, iar în 2017 a fost operat din nou. I-a fost pus diagnosticul de stenoză aortică - o îngustare a valvei aortice îi bloca fluxul de sânge, de la inimă spre corp.  

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI