Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Fiul lui Marcel Toader, experiențe terifiante înaintea morții tatălui său! A fost avertizat că va urma o mare nenorocire, dar nu a crezut

La cinci luni de la moartea lui Marcel Toader, fiul acestuia face dezvăluiri despre experienţele terifiante. Nenorocirile au venit una după alta. A fost avertizat, dar nu a crezut că este posibil aşa ceva.

„Eu nu sunt cu chestiile mistice sau semne...dar am avut o discuție cu anumiți prieteni, în iulie, că va veni o perioadă foarte proastă. Așa mi s-a spus. De atunci, am lovit mașina, a murit tatăl meu, al înmormântare am aflat că mi-a murit și un prieten, altui prieten i-a murit tatăl. Sper să nu mai trec prin așa ceva”, a mărturisit fiul lui Marcel Toader.

Prietenii lui Marcel Toader l-au uitat pe fiul acestuia.

„Le mulțumesc celor care mă sună. Iar de la ceilalți nu am așteptări. Viața m-a învățat că nu trebuie să aștept nimic de la oameni”, a spus Maximilian.

Pentru 2020 are o singură dorință, să se pună pe picioare pe plan profesional.

Avere sau datorii? Câţi bani avea cu adevărat Marcel Toader înainte să moară

Marcel Toader a murit în urma unui infarct

Toader avea 56 de ani și i s-a făcut rău în timp ce se afla în vizită la niște prieteni din Periș, Ilfov.

Înainte de a se lansa în afaceri și a deveni o persoană cu dese apariții în presă, Marcel Toader a jucat rugby de performanță, fiind considerat una dintre cele mai bune ”aripi” pe care le-a avut echipa națională.

Fiul lui Marcel Toader, confesiune cutremurătoare: „Nu l-am visat niciodată pe tata, dar în apartamentul său am văzut cum se consumă”

Marcel Toader a fost cunoscut și pentru viața tumultuoasă pe care a avut-o. El a fost căsătorit cu Gabriela Cristea, dar și cu Maria Constantin, de care a divorțat în 2017, după ce artista l-ar fi înșelat.

Sursa: Antena Stars

Recomandari