Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Flavia de la Neatza e o mamă periculos de sexy! Ce detaliu au observat fanii pe Tik Tok

Flavia Mihășan, fosta vecină de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, și-a pus fanii de pe Tik Tok pe jar! Ce detaliu s-a văzut în filmare?

Flavia Mihășan face senzație pe Instagram și Tik Tok

Flavia Mihășan, frumoasa fostă vecină de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, a născut vara trecută un superb băiețel. De atunci, vedeta a ales să se retragă din teleiviziune pentru a se dedica mai mult rolului de mamă.

FLAVIA MIHĂȘAN FACE SENZAȚIE PE INSTAGRAM ȘI TIK TOK

Totuși, Flavia Mihășan pare mai fericită ca niciciodată și se pare că rolul de mămică o prinde de minune.

CITEȘTE ȘI: Flavia Mihășan de la Neatza, schimbare la care nimeni nu se aștepta! Cum arată acum

Fericită și extrem de mândră de copilul ei, vedeta postează des fotografii cu ea și cu cel mic, spre bucura fanilor care o admiră nu doar pentru modul în care arată, ci și pentru faptul că s-a transformat într-o super mămică!

@mihasan_flavia

😁😁 ##foryou ##tiktokchallenge @mariusmoldovans

♬ あやつり人形 - ビーチューバーチョー*

Chiar dacă are un bebeluș plin de energie, Flavia Mihășan își bucură fanii cu numeroase postări pe Facebook, Instagram sau Tik Tok!

CITEȘTE ȘI: Flavia Mihășan, antrenament alături de fiul ei de doar un an! Admiratorii au rămas cu gura căscată | Video

Unul dintre cele mai apreciate clipuri video postate recent de vedetă este cel în care face (cel mai probabil alături de partenerul ei) un dans în care dă senzația că este „manevrată” pe ritmurile muzicii.

Clipul video a adunat mai bine de trei sute de mii de vizualizări și mii de reacții. A fost încă o ocazie prin care am putut vedea ce mămică sexy este Flavia Mihășan, fosta vecină de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Recomandari