Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Flavia Mihășan, antrenament alături de fiul ei de doar un an! Admiratorii au rămas cu gura căscată | Video

Flavia Mihăşan arată spectaculos și se poate lăuda cu un trup de zeiță. Cum se antrenează proaspăta mămică, alături de fiul ei de doar un an, i-a lăsat mască pe toți admiratorii ei.

Flavia Mihășan

Flavia Mihășan a avut întotdeauna o siluetă de invidiat, iar fosta asistentă TV s-a menținut în formă și după naștere. Nu a luat deloc multe kilograme în plus, astfel că nu i-a fost deloc greu să redevină la silueta inițială.

Flavia Mihăşan, fosta asistentă de la Neatza, dezvăluie secretul care a ajutat-o să slăbească după naștere

Fosta vecină de la Neatza face sport frecvent, iar acest lucru se vede dupa fizicul ei de invidiat.

Flavia Mihășan, antrenament alături de fiul ei de doar un an! Admiratorii au rămas cu gura căscată | Video

Imediat după naștere, Flavia s-a apucat de sport, și tot atunci, a dezvăluit secretul frumuseții ei.

Flavia Mihăşan, secretul care a ajutat-o să slăbească după naștere

"Spun despre mine că sunt o persoană căreia îi place foarte mult să facă sport, o persoană foarte activă, care face foarte multă mișcare și chiar cred cu tărie că efortul fizic și mișcarea te mențin sănătos atât fizic cât și emoțional. Pilates este o formă de mișcare și de good vibe" spunea Flavia.

Flavia Mihășan, antrenament alături de fiul ei de doar un an! Admiratorii au rămas cu gura căscată | VideoRecent, frumoasa mamică a postat un video în care se antrenează, iar in cadru apare si fiul ei Carol, care de curând a implinit un an. Micuțul, se pare ca nu își lasă mămica să se antreneze liniștită, și cere afecțiune. Ca orice mămica model, Flavia renunță la exercițiile fizice și își ia odorul in brațe.

Star Matinal. Cum și-a pus Flavia Mihășan sarcina în pericol

"Workout cu bebe" , scria Flavia la descrierea video-ului postat.

Filmulețul a adunat în foarte scurt timp zeci de mii de aprecieri din partea admiratorilor, care i-au făcut complimente frumoasei mămici, pe care o felcitau pentru felul în care arată și se menține.

Recomandari