Flavia Mihășan a născut un băiețel perfect sănătos. Prima imagine cu noul membru al familiei

Flavia Mihășan a născut sâmbătă, pe 15 mai 2021. Proaspăta mămică a postat prima imagine împreună cu copilașul ei. Cum arată, dar și cum se simte fosta asistentă Tv.

Flavia Mihășan

Instagram/Flavia Mihășan

Flavia Mihășan a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. Proaspăta mămică este la a doua sarcină și se bucură de cele mai frumoase momente din viața ei.

Imediat cum și-a putut ține copilul în braațe, aceasta a făcut un mic filmuleț împreună cu cel mic și a lăsat o descriere emoționantă: "Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe!
E perfect, e dulce si bun! ♥️ Te iubim fara limite, copilul nostru! @moldovanmariuss ♥️", a scris Flavia Mihășan.

Fosta asistentă arată foarte bine și este pregătită să facă față caruselului de emoții alături de noul membru al familiei.

Citește și: Ce spune Flavia Mihășan despre a doua sarcină. Cât a luat în greutate dansatoarea și ce dificultăți a întâmpinat

Povestea de dragoste dintre Flavia Mihășan și Marius Moldovan

Flavia și Marius s-au cunoscut pe platourile de filmare ale musicalului Mamma mia, acolo unde au avut amândoi roluri principale. Relația lor a început în anul 2018, iar dragostea dintre ei a dat forma familiei frumoase de azi.

Marius Moldovan este de profesie dansator, este născut și crescut la Bistrița, dar studiile le-a făcut la Cluj. Marius are la activ numeroase apariții în reclamele tv, dar acum pare din ce în ce mai dedicat familiei sale, dovadă fiind nenumăratele situații în care a fost surprins de fotografi în compania lui Carol, fiul său.

Citește și: Flavia Mihășan, acoperită doar de un văl în luna a șaptea de sarcină. Cum s-a fotografiat dansatoarea

Cum au fost cele două sarcini ale vedetei

Dansatoarea a făcut o comparație între cele două sarcini: „Prima cred că a fost mai grea din punct de vedere emoțional, pentru că îmi făceam tot felul de gânduri, iar a doua mi s-a părut un pic mai ușoară emoțional, dar mi-a fost un pic rău la început, ceea ce la sarcina cu Carol nu s-a întâmplat. Vom fi mult mai relaxați. La prima naștere am fost terminată psihic.

Întrebată dacă are de gând să mai încerce să facă și o fetiță, Flavia Mihășan s-a declarat fericită de faptul că este mamă de băieți.

Citește și: Flavia Mihășan se pregătește să devină mamă din nou. Ce așteptări are de la Carol atunci când se va naște frățiorul lui

Dansatoarea a povestit că a fost o mare bucurie în familia ei la auzul veștii că va mai avea un băiețel:

„Noi ne-am propus să facem doi copii. Faptul că și al doilea este băiețel este superb, noi asta ne-am dorit. Nu puteam să verbalizez că dacă era fetiță era aiurea, dar așa când am aflat că e tot băiețel am spus că este perfect, vor crește împreună, vor avea probabil aceleași pasiuni. Și nu o să abuzeze nimeni de parfumuri, farduri, genți”, potrivit Spynews.

Ultimele știri